Δεν αγχώνεται, αλλά το «τρέχει» για προπονητή ο Ολυμπιακός

Άντονι Ιραόλα

i

© Youtube

Δεν αγχώνεται, αλλά το «τρέχει» για προπονητή ο Ολυμπιακός

Ο Κορδόν έχει αναλάβει την υπόθεση, κάνει επαφές και οι ατζέντηδες δεν σταματούν να προτείνουν!

Κακά τα ψέματα, αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό το νούμερο ένα θέμα είναι αυτό του προπονητή. Καθημερινά, γίνεται το… έλα να δεις. Προτείνονται πολλοί προπονητές και οφείλουμε να το εξηγήσουμε. Είναι γνωστό ότι η ομάδα ψάχνει προπονητή, μετά την παραίτηση του Μίτσελ. Ο Ανιγκό είχε αναλάβει ως υπηρεσιακός. Από τότε, όμως, είχαν έρθει οι πρώτες προτάσεις προπονητών. 

Η λίστα του Ολυμπιακού ήταν μεγάλη από τότε έτσι. Η συμφωνία με τον Αντόνιο Κορδόν, όπως ήταν αναμενόμενο άλλαξε τα δεδομένα για τα καλά… Όλοι πήγαν πάνω του. Από τη μία, οι άνθρωποι των Πειραιωτών που του έχουν δώσει όλη τη… δράση. Αυτός έχει αναλάβει επαφές, έχει μιλήσει με προπονητές. 

Δεν αγχώνεται, αλλά το «τρέχει» για τα καλά. Γιατί ο Ολυμπιακός μπορεί να μην «καίγεται» μετά την έκβαση και την έξοδό του στο Europa League, αλλά θέλει να «τρέξει» και θέματα ποδοσφαιριστών. Δεν γίνεται να κάνει… πέντε μεταγραφές και να ανακοινώσει μετά προπονητή, λογικό είναι.

Οι μάνατζερ, στο άκουσμα της συμφωνίας με τον Κορδόν, επίσης «έτρεξαν» πάνω του. Προτείνονται προπονητές για όλα τα γούστα. Από 40άρηδες, μέχρι… 70άρηδες. Νέοι με προοπτικοί, παλιοί για… εμπειρία. Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει έναν προπονητή που θα αλλάξει για τα καλά την ομάδα, που θα της δώσει προοπτική και μια άλλη ταυτότητα. Να ξέρει τι θέλει να παίξει, να δώσει νέα στοιχεία που έλειψαν.

Ο Φορτούνης ήταν «φτιαγμένος» για την Εθνική και... περίμενε στου Ρέντη - Η αντίδρασή του όταν έμαθε το «κόψιμο» από τον Πογέτ και οι σκέψεις του για το μέλλον
SUPER LEAGUE

08:41 - 26.05.2023

Ο Φορτούνης ήταν «φτιαγμένος» για την Εθνική και... περίμενε στου Ρέντη - Η αντίδρασή του όταν έμαθε το «κόψιμο» από τον Πογέτ και οι σκέψεις του για το μέλλον

Σε μία κίνηση ενδεικτική του επαγγελματισμού του και της θέλησής του να είναι στην αποστολή της Εθνικής, ο Κώστας Φορτούνης όχι μόνο δεν πήγε διακοπές μετά τις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό, αλλά συνέχισε να προπονείται στου Ρέντη για να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Ο Κορδόν είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Προφανώς και αν μπορούσε να πει «ναι» ο Μαρθελίνιο, θα ήταν μια τεράστια συμφωνία. Τις δυσκολίες, όμως, τις γνωρίζουμε. 

Ακόμη και του Ιραόλα, είναι μια εξαιρετική περίπτωση. Υπάρχουν καλοί προπονητές, αλλά ορισμένα πρωταθλήματα δεν έχουν ολοκληρωθεί. Και ο Ολυμπιακός όπως έχουμε επισημάνει, βλέπει και την αγορά των προπονητών που είναι σε ομάδες, όχι μόνο αυτούς που είναι ελεύθεροι.

Η λογική, λέει πως είναι θέμα ημερών η συμφωνία με προπονητή. Το πόσο ανοιχτό είναι, όμως, το θέμα, προκύπτει από το γεγονός ότι έχουν δει πολλά ονόματα το φως της δημοσιότητας. Καθημερινά, «σκάνε» και δύο τουλάχιστον. 

Και θα προκύψουν και αύριο… άλλοι δύο λογικά. Αρκετοί μάνατζερ άλλωστε, δεν προτείνουν απαραίτητα για συμφωνία με τον Ολυμπιακό, αλλά για «παιχνίδι» και με άλλες ομάδες. Έτσι είναι αυτά…