Διέψευσε ο Γουόκερ ότι χώρισε από τη γυναίκα του, Άνι Κίλνερ μετά το σκάνδαλο περί σχέσης του με νεαρή! (pics)

Διέψευσε ο Γουόκερ ότι χώρισε από τη γυναίκα του, Άνι Κίλνερ μετά το σκάνδαλο περί σχέσης του με νεαρή! (pics)

Sportal newsroom 19:02 - 12.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:10 - 12.12.2023

Ο Κάιλ Γουόκερ διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να χωρίζει με την γυναίκα του, Άνι Κίλνερ.

Ο Κάιλ Γουόκερ αρνείται ότι έχει χωρίσει με τη σύζυγό του, Άννι Κίλνερ, αλλά ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι αναγνωρίζει ότι μάλωνε με την πρώην του, Λόριν Γκούντμαν. 

«Δεν έχουμε χωρίσει. Είμαι εδώ στο σπίτι της οικογένειάς μου, σωστά;», είπε ο Γουόκερ στο «The Sun». Ο Πολ Σιμς ανάρτησε μέσω των social media ότι ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι και η Λόριν Γκούντμαν πραγματοποίησαν αρκετές συναντήσεις για να συζητήσουν θέματα σχετικά με τον γιο που έχουν κοινά με τους δικηγόρους τους. 

Ο Γουόκερ και η Κίλνερ, που έχουν σχέση από την εφηβεία και έχουν τρία παιδιά, παντρεύτηκαν το 2021. Η καλλονή μελαχρινή, Άννι Κίλνερ είναι μια τηλεοπτική προσωπικότητα, μοντέλο και γεννήθηκε τον Δεκέμβρη του 1992 στην Αγγλία.

Παρουσιάζει την εκπομπή «The Real Housewives of Cheshire». Η φήμη της μεγάλωσε λόγω της εντυπωσιακής εμφάνισής της αλλά και για την δουλειά της. 

Το 2011 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, το 2016 το δεύτερο και το τρίτο το 2017. Όμως, μετά απο 9 χρόνια σχέσης, ο Γουόκερ απάτησε την σύντροφό του με μια infuencer που και με αυτή, έκανε και άλλο παιδί. 

Το απίστευτο είναι πως η Κάιλ έμαθε την απιστία του συντρόφου της από το τηλέφωνο και γι αυτό χαρακτηρίζει τον Βρετανό… άκαρδο! Κι όμως, είναι και πάλι μαζί! Ενώ η Κάιλ μιλούσε συνεχώς με δικηγόρους για την περιουσία του, ο Βρετανός ποδοσφαιριστής φαίνεται να μετάνιωσε γι αυτό που έκανε, πόσω μάλλον να φύγει από την οικογένειά του και γι αυτό πριν λίγους μήνες, της έκανε πρόταση γάμου.