Η Βουλγαράκη απαντά για τα προσβλητικά σχόλια για την σχέση της με τον Ιωαννίδη (vid)

Η Βουλγαράκη απαντά για τα προσβλητικά σχόλια για την σχέση της με τον Ιωαννίδη (vid)

Sportal newsroom 17:22 - 18.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:24 - 18.01.2024

Την Ελένη Βουλγαράκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Breakfast at Star» με αφορμή κάποια προσβλητικά σχόλια που δέχτηκε στα social media για τον σύντροφό της, Φώτη Ιωαννίδη.

Ένα από τα πιο hot θέματα της ελληνικής showbiz το τελευταίο διάστημα είναι η σχέση της Ελένης Βουλγαράκη με τον Φώτη Ιωαννίδη. Ο Γιώργος Λιάγκας συχνά - πυκνά πετάει «σπόντες» στην συνεργάτιδά του στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» για τη σχέση της με τον 24χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast at Star», την πλησίασε για να αποσπάσει μερικές δηλώσεις της για το γεγονός αυτό, με την ίδια εξηγεί πως δεν θέλει να δώσει κάποια παραπάνω συνέχεια στο όλο θέμα, ενώ απάντησε και για τα δημόσια πειράγματα του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για τον Έλληνα επιθετικό. 

«Είναι κάτι στο οποίο δε θέλω να δώσω καθόλου συνέχεια. Δεν έχω λόγο να κάνω κάποια δήλωση παραπάνω. Έχει χαθεί το μέτρο στα social media, είναι γεγονός αυτό. 

Προχωράμε όμως, να είναι όλοι καλά. Δεν έχω σκοπό να το συνεχίσω παραπάνω… Δεν θα κάνω σε κανέναν τη χάρη. Δε με ενόχλησε που είπε ότι ήμουν μαγκούφα ο Γιώργος Λιάγκας, γέλασα, έχω χιούμορ γενικά. Δεν είμαι παρεξηγιάρα», είπε χαρακτηριστικά. 

Tags: