Η Γουάντα Νάρα πήγε Ντουμπάι και ανήρτησε φωτογραφίες με μαγιό, αλλά και με την αναφορά των γιατρών για τη λευχαιμία (pics)

Η Γουάντα Νάρα πήγε Ντουμπάι και ανήρτησε φωτογραφίες με μαγιό, αλλά και με την αναφορά των γιατρών για τη λευχαιμία (pics)

Sportal newsroom 10:50 - 02.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:50 - 02.01.2024

Γουάντα Νάρα και Μάουρο Ικάρντι έκαναν χλιδάτες διακοπές στο Ντουμπάι όπου και άλλαξαν τον χρόνο

Από το Ντουμπάι, όπου πέρασε την Πρωτοχρονιά με την οικογένειά της, η Γουάντα Νάρα, η οποία πριν από λίγους μήνες επιβεβαίωσε ότι έχει λευχαιμία, εξέπληξε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας μια φωτογραφία της διάγνωσης που έλαβε. 

Στο Instagram, όπου έχει σχεδόν 17 εκατομμύρια ακόλουθους, η 37χρονη συλλογίστηκε βαθιά τις εμπειρίες που έζησε το 2023. Από τη διάγνωση της προαναφερθείσας ασθένειας μέχρι το ντεμπούτο της ως παρουσιάστρια του MasterChef της Αργεντινής. 

Μαζί με μια σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν διαφορετικές στιγμές, τόσο από την οικεία της ζωή όσο και από την καριέρα της ως επιχειρηματίας και καλλιτέχνη, η σύζυγος του Μάουρο Ικάρντι διαβεβαίωσε ότι αυτή η χρονιά ήταν αξέχαστη. 

Το πιο εκπληκτικό ήταν το στιγμιότυπο οθόνης της διάγνωσης. Το έγγραφο FUNDALEU, υπογεγραμμένο από τον Μιγκέλ (γιατρός της Νάρα) έχει ημερομηνία 24 Οκτωβρίου και αναφέρει: 

«Σας ενημερώνουμε ότι ο ασθενής Γουάντα Νάρα από τον Ιούλιο του 2023 βρίσκεται υπό παρακολούθηση στο FUNDALEU για τη χρόνια μυελογενή λευχαιμία με ικανοποιητική ανταπόκριση τη θεραπεία που χορηγήθηκε. Πραγματοποιεί περιοδικές μελέτες στην Αργεντινή και την Τουρκία για να ελέγξει την ασθένειά της».

«2023… Ήσουν απίστευτο και αξέχαστο, έκανα το ντεμπούτο μου με μεγάλες προσδοκίες ως οικοδεσπότης του Masterchef. Την επόμενη μέρα με εισήγαγαν στο νοσοκομείο και ξέρετε τι έγινε μετά», έγραψε η Νάρα.

Η οικογένεια Ικάρντι πήγε σε πολυτελή εστιατόρια, για ψώνια στο μολ του Ντουμπάι αλλά και στην παραλία με την Γουάντα να υποδέχεται το νέο χρόνο με μπικίνι που τονίζει το πληθωρικό κορμί της και να βουτάει στη θάλασσα.

Η Γουάντα Νάρα πρόσφατα κέρδισε το «Dancing with the Stars» και κάνει νέα σχέδια για την επόμενη ημέρα ενώ ο Μάουρο Ικάρντι ψηφίστηκε άνδρας της χρονιάς στην Τουρκία και φιλοδοξεί να διατηρήσει την Γαλατά στην κορυφή!