«Χρόνια πολλά στο άλλο μου ολόκληρο»: Οι ευχές της Μαρίας Δαρσινού στον Κώστα Σλούκα

«Χρόνια πολλά στο άλλο μου ολόκληρο»: Οι ευχές της Μαρίας Δαρσινού στον Κώστα Σλούκα

Sportal newsroom 22:48 - 21.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:06 - 29.05.2024

Με ένα τρυφερό μήνυμα η Μαρία Δαρσινού ευχήθηκε στον σύζυγό της, Κώστα Σλούκα για την ονομαστική του εορτή.

Με ένα μήνυμα στο instagram, η Μαρία Δαρσινού ευχήθηκε στον σύζυγό της Κώστα Σλούκα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού γιόρτασε την ονομαστική του εορτή, λίγες ημέρες πριν το Final 4 του Βερολίνου.

«Χρόνια πολλά στο άλλο μου ολόκληρο που χωρίς αυτόν είμαι μισή... Σαγαπώ πολύ μωρό μου», ανέφερε η Μαρία Δαρσινού στο instagram. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο το 2023, ενώ είχε προηγηθεί ο πολιτικός στην Κωνσταντινούπολη όταν ο διεθνής γκαρντ αγωνιζόταν στη Φενέρμπαχτσε. Ο Κώστας Σλούκας και η Μαρία Δαρσινού έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, τη Βαλέρια και το ζευγάρι περιμένει δεύτερο παιδί μέσα στο 2024.

Οριστικά με Σλούκα και Ερνανγκόμεθ στο Final 4 κόντρα στη Φενέρμπαχτσε ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR μετράει αντίστροφα για το Final 4 της EuroLeague στο Βερολίνο, όπου θα βρεθεί μετά από 12 χρόνια. Η αποστολή των «πράσινων» θα αναχωρήσει την Τετάρτη (22/5) το απόγευμα για τη Γερμανία.

Την Πέμπτη (23/5) θα προπονηθεί στην Uber Arena και την Παρασκευή (24/5, 19:00) θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό του Final Four τη Φενέρμπαχτσε με στόχο την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Εργκίν Αταμάν αναμένεται να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, καθώς από χθες τα νέα ήταν ευχάριστα και σήμερα επιβεβαιώθηκαν.

Οι Κώστας Σλούκας και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ προπονήθηκαν την Τρίτη (21/5) σε φουλ ρυθμούς και όπως αναμενόταν θα είναι έτοιμοι για τον σπουδαίο ημιτελικό με τη Φενέρ.

Βέβαια, οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού συμπληρώνουν σήμερα δύο εβδομάδες από το τελευταίο παιχνίδι που αγωνίστηκαν (το Game 5 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο οποίο υπέστησαν αμφότεροι θλάση στη γάμπα) και ο ρυθμός που θα έχουν μετά από τέτοιο διάστημα αποχής θα είναι ένα θέμα που καλείται να λύσει ο Αταμάν.