«Σοκ» στη Μαλαισία: Διεθνής ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην εντατική έπειτα από επίθεση με καυστικό υγρό

Επίθεση με καυστικό υγρό

i

© PrtScr

«Σοκ» στη Μαλαισία: Διεθνής ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην εντατική έπειτα από επίθεση με καυστικό υγρό

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:36 - 07.05.2024 / Ανανεώθηκε: 23:04 - 19.05.2024

Μάχη με τη ζωή του δίνει στην εντατική ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Μαλαισίας, Φαϊζάλ Χαλίμ, καθώς ένας άγνωστος άνδρας του επιτέθηκε με καυστικό υγρό.

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στη Μαλαισία, με τον κόσμο του ποδοσφαίρου κι όχι μόνο να βρίσκεται σε «σοκ»!

Όπως έγινε γνωστό, ο διεθνής ποδοσφαιριστής Φαϊζάλ Χαλίμ, δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα με καυστικό υγρό και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια αυτής της ενέργειας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο επιθετικός της Σελανγκόρ βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με σοβαρά εγκαύματα τετάρτου βαθμού και σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάστασή του τις τελευταίες ώρες είναι σταθερή. Ωστόσο ακόμα δεν έχει αποφευχθεί το σενάριο για επιπλέον χειρουργικές επεμβάσεις, με τις επόμενες ώρες να αναμένονται κρίσιμες.

«Είναι αρκετά άσχημα. Δεν έχει αίσθηση στο αριστερό του χέρι. Έκανε ήδη μια επέμβαση και θα κάνει και δεύτερη, ίσως και περισσότερες. Θα μείνει στην εντατική για περίπου δέκα μέρες και μετά για περίπου άλλες τέσσερις εβδομάδες», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Μαλαισίας.

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη όταν ο 26χρονος παίκτης έκανε καρτ σε ένα εμπορικό κέντρο. Τέλος, σύμφωνα με τα ΜΜΕ η αστυνομία της Μαλαισίας έχει ήδη προχωρήσει στη σύλληψη ενός άνδρα, ο οποίος θεωρείται υπεύθυνος για την αποτρόπαια και βίαιη επίθεση.