Γυναίκα οδηγός αγώνων «ζαλίζει» τους θαυμαστές της στο Instagram (pics)
i

© PrtScr

Γυναίκα οδηγός αγώνων «ζαλίζει» τους θαυμαστές της στο Instagram (pics)

Sportal newsroom 10:45 - 28.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:45 - 28.01.2024

Η πιο σέξι οδηγός αγώνων στον κόσμο, Λίντσεϊ Μπρούερ καθήλωσε τους ακολούθους της με μια εντυπωσιακή ανάρτηση στο Instagram, αναδεικνύοντας την ομορφιά και το στυλ της κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής της στο Μαϊάμι.

Η οδηγός αγώνων  Λίντσεϊ Μπρούερ συγκέντρωσε πρόσφατα ευρύτατο θαυμασμό για τη σαγηνευτική ανάρτησή της στο Instagram, όπου επιδείκνυε την κομψότητα και τη γοητεία της.

Η Λίντσεϊ Μπρούερ πόζαρε με αυτοπεποίθηση, αποκαλύπτοντας  το κομψό της ντύσιμο σε μια σειρά από προσεκτικά επιλεγμένα στιγμιότυπα. 

Μοιραζόμενη στιγμές από μια πρόσφατη απόδραση, η  Λίντσεϊ Μπρούερ συνόδευσε τις εικόνες με τη λεζάντα: «Γρήγορο ταξίδι στο Μαϊάμι». Σε μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή φωτογραφία, τόνισε τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς της, ενώ παράλληλα εξέπεμπε περίσσεια αυτοπεποίθηση. 

Αμερικανίδα ποδοσφαιρίστρια αποσύρθηκε στα 24 για να γίνει μοντέλο στο OnlyFans (pics)
SPORT+

09:21 - 26.01.2024

Αμερικανίδα ποδοσφαιρίστρια αποσύρθηκε στα 24 για να γίνει μοντέλο στο OnlyFans (pics)

Η Νικόλ Τέτζα, η οποία αγωνιζόταν στη μεξικανική Πουέμπλα, ανακοίνωσε την απόφαση της ότι κρεμάει τα παπούτσια της. Ο λόγος είναι αρκετά περίεργος βέβαια, αφού η 24χρονη παίκτρια αποφάσισε να αλλάξει καριέρα και να γίνει μοντέλο του OnlyFans.

H Λίντσεϊ είναι πολύ ενεργή στα social media με τις δημοσιεύσεις της να κάνουν κρότο αποτυπώνοντας είτε την αγάπη της για τα αυτοκίνητα και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, είτε για τη μόδα, είτε για τα τοπία. Μια πρόχειρη ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό Instagram αρκεί.

Tags: