Ζευγάρι με την Βάλια Χατζηθεοδώρου ο Νίκος Παππάς - Το ταξίδι στη Νέα Υόρκη

Ζευγάρι με την Βάλια Χατζηθεοδώρου ο Νίκος Παππάς - Το ταξίδι στη Νέα Υόρκη

Sportal newsroom 09:25 - 04.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:28 - 04.01.2024

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Νίκος Παππάς κι η παρουσιάστρια Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι ζευγάρι και σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» υποδέχθηκαν το νέο έτος μαζί στη Νέα Υόρκη.

Νέος έρωτας στην πόλη; Ο Νίκος Παππάς κι η Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι ζευγάρι. Η 31χρονη ξανθιά παρουσιάστρια, μετά τον χωρισμό της από τον Πέτρο Πυλαρινό φαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή, καθώς είναι ερωτευμένη ξανά. Ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά είναι ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Νίκος Παππάς. 

Οι φήμες πως οι δυο τους είναι σε σχέση ξεκίνησαν μέσα στα Χριστούγεννα όταν ταξίδεψαν κρυφά στην Αμερική. Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», ο 33χρονος μπασκετμπολίστας και η 31χρονη παρουσιάστρια υποδέχτηκαν το νέο έτος μαζί στη Νέα Υόρκη.

Τόσο η Βάλια Χατζηθεοδώρου όσο και ο Νίκος Παππάς έκαναν σχετικές αναρτήσεις από τις διακοπές τους, χωρίς ωστόσο να δημοσιεύσουν κάποια κοινή τους φωτογραφία. 

Οι followers τους όμως «εντόπισαν» τα ίδια καπέλα και αξεσουάρ κι έσπευσαν να σχολιάσουν πως οι δυο τους «καρφώθηκαν» μέσα από τα στιγμιότυπα που ανάρτησαν στα social media. 

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις τους από το ταξίδι της στη Νέα Υόρκη: