Η κυρία Ουόκαπ «τραγούδησε» για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι στο ΣΕΦ
i

© PrtScr

Η κυρία Ουόκαπ «τραγούδησε» για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι στο ΣΕΦ

Γιάννης Λιβανός • 15:20 - 19.01.2024

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες, με τους «ερυθρόλευκους» να μην αφήνουν περιθώρια αντίδρασης στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, την οποία συνέτριψαν με 89-72 σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ, στο οποίο μάλιστα «έπαιξε» το τραγούδι της αγαπημένης του Ουόκαπ, Εστρέλα Νούρι.

Η σύντροφος του Τόμας Ουόκαπ, Εστρέλα Νούρι βρισκόταν χθες (18/01) στις εξέδρες του ΣΕΦ και άκουσε το τραγούδι της «Farari» να παίζει στα ηχεία του γηπέδου!

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και με απόλυτο πρωταγωνιστή, τον «γίγαντα» Μιλουτίνοφ που έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ, συνέτριψε την ισραηλινή ομάδα με 89-72, επιστρέφοντας κάπως έτσι στις νίκες. Την σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού στη Euroleague απέναντι στη Μακάμπι παρακολούθησε από κοντά και η αγαπημένη του Τόμας Ουόκαπ, Εστρέλα Νούρι.

Η Εστρέλα Νούρι είναι μοντέλο, με ρίζες από το Ιράν, έχει πλούσιο instagram, με 1,1 εκατομμύριο ακολούθους και τα likes «πέφτουν βροχή» κάτω από τις δημοσιεύσεις της.

Κάποια στιγμή μάλιστα που δεν παιζόταν αγώνας στο παρκέ τα ηχεία του ΣΕΦ «έπαιξαν» το τραγούδι της 29χρονης Εστρέλα Νούρι ,το «Farari», με την ίδια να βιντεοσκοπεί την στιγμή και να την κοινοποιεί στα social media της.