Ποια είναι η εντυπωσιακή δημοσιογράφος της Φιορεντίνα που μαγνήτισε τα βλέμματα στον τελικό του Conference League

Ροσέλα Πετρίλο

Ποια είναι η εντυπωσιακή δημοσιογράφος της Φιορεντίνα που μαγνήτισε τα βλέμματα στον τελικό του Conference League

Sportal newsroom 09:20 - 30.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:20 - 30.05.2024

Η Ροσέλα Πετρίλο μαγνήτισε τα βλέμματα πριν τη σέντρα του τελικού του Conference League μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρώτο ευρωπαϊκό του τρόπαιο κι έγραψε ιστορία, καθώς επικράτησε της Φιορεντίνα με 1-0, στον τελικό του Europa Conference League, χάρη στο γκολ του Ελ Κααμπί στην παράταση.

Eκτός από τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου βρέθηκε και η εντυπωσιακή ρεπόρτερ και δημοσιογράφος της ΦιορεντίναΡοσέλα Πετρίλο, η οποία και μαγνήτισε τα βλέμματα πριν τη σέντρα του ματς.

Η 27χρονη δημοσιογράφος που προσλήφθηκε από τον σύλλογο πριν από περίπου τρία χρόνια για να γίνει το πρόσωπο της Φιορεντίνα στα social media και είχε γίνει viral το Φεβρουάριο του 2022 κατά την παρουσίαση του Αρθούρ Καμπράλ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε εντυπωσιαστεί από την Ροσέλα κάτι που δεν είχε περάσει απαρατήρητο.

Η Ιταλίδα δημοσιογράφος ξεκίνησε ως εξωτερική συνεργάτιδα το 2017 στο Radio Blu από το Πράτο, μια πόλη κοντά στη Φλωρεντία στην καρδιά της Τοσκάνης, και ενώ σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο.

Αποτέλεσε παρουσιάστρια στο τοπικό κανάλι RTV38 της Φλωρεντίας, όπου έκανε ήδη ρεπορτάζ για τη Φιορεντίνα, καθώς και σε ιστοσελίδες. Τον Ιανουάριο του 2021 η ομάδα αποφάσισε να την εντάξει στο δυναμικό της, προκειμένου να ξεκινήσει μία νέα εποχή, σε ό,τι αφορά την επικοινωνία, ενώ είναι και επικεφαλής στην οργάνωση των συνεντεύξεων Τύπου του συλλόγου.

Δείτε την εντυπωσιακή Πετρίλο: