Έγινε κι αυτό: Ο Γκέντσογλου έπαιξε ποδοβόλεϊ με τον Ροναλντίνιο και ο Βραζιλιάνος το απόλαυσε! (vids)

Έγινε κι αυτό: Ο Γκέντσογλου έπαιξε ποδοβόλεϊ με τον Ροναλντίνιο και ο Βραζιλιάνος το απόλαυσε! (vids)

Sportal newsroom 09:05 - 26.02.2024

Ο Ροναλντίνιο έκανε την εμφάνισή του στο Survivor, έπαιξε ποδοβόλεϊ κι όπως είναι λογικό έκλεψε για ακόμη μία φορά τις εντυπώσεις.

Απολαυστικό ήταν το επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (25/2) από τον ΣΚΑΪ. Ο θρύλος του ποδοσφαίρου, Ροναλντίνιο έκανε την εμφάνισή του και τράβηξε πάνω του όλα του τα βλέμματα.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τον «Ρόνι» στον Άγιο Δομίνικο και υποσχέθηκε ένα μεγάλο έπαθλο για τους παίκτες. Για να πάρουν όμως αυτό το έπαθλο θα πρέπει οι Έλληνες παίκτες να νικήσουν έστω ένα από τα τρία σετ που θα παίξουν κόντρα στον Ατζούν και τον Ροναλντίνιο.

Ο Ροναλντίνιο με τον Αντζούν έπαιξαν κόντρα στον Σάββα Γκέντσογλου και τον El mago Γκιουλέκα. Τα πρώτα δύο σετ ήταν ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες και κρίθηκαν στον πόντο (23-21). Όπως φαίνεται κι από το σκορ ο Βραζιλιάνος κι ο Αντζούν δυσκολεύτηκαν να νικήσουν τον Σάββα Γκέντσογλου και τον El mago Γκιουλέκα. Το τρίτο σετ τελείωσε πιο γρήγορα (21 - 15) , με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 3 - 0. Φυσικά, ο «Ρόνι» έκανε και τα... δικά του και «τρέλανε» τους πάντες.

Η ανάρτηση του Λιανού με τον Ροναλντίνιο

Ο Γιώργος Λιανός, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τον Ροναλντίνιο, ενώ ανήρτησε ακόμη μία στην οποία απεικονίζονται οι παίκτες του Survivor μαζί με τον «Ρόνι». «Roni is in da house!» έγραψε στη λεζάντα ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης.