Ο Φατίχ Τερίμ έχει 2,3 εκατομμύρια ακόλουθους, αλλά ακολουθεί μόνο 5 λογαριασμούς - Ποιοι είναι αυτοί

O Τερίμ με τις κόρες του

i

© Instagram

Ο Φατίχ Τερίμ έχει 2,3 εκατομμύρια ακόλουθους, αλλά ακολουθεί μόνο 5 λογαριασμούς - Ποιοι είναι αυτοί

Τζιοβάνι Ζάκαρη 11:12 - 28.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:13 - 28.12.2023

Μόλις πέντε λογαριασμούς ακολουθεί στο Instagram o Φατίχ Τερίμ, ο οποίος έχει συνολικά σχεδόν τετραπλάσιους followers από τον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Φατίχ Τερίμ αποτελεί τον άνθρωπο που εμπιστεύτηκε ο Γιάννης Αλαφούζος, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Ο Τούρκος αντικατέστησε τον Ιβαν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος αποτέλεσε και επίσημα παρελθόν από τους «πράσινους».

Η εμπειρία του από τα γήπεδα της Ευρώπης τεράστια, με τον ίδιο να κουβαλάει «βαρύ» βιογραφικό έχοντας μεταξύ άλλων θητεία στη Μίλαν αλλά και ευρωπαϊκό τρόπαιο με τη Γαλατασαράι. Αν μη τι άλλο, στα 70 του χρόνια, ο ίδιος αποκόμισε πολλούς φαν. Με τον ερχομό των social media, αυτοί μετατράπηκαν σε ακόλουθους. 

Ο Τούρκος θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί influencer, αφού πάνω από 2,3 εκατ. άνθρωποι του έχουν κάνει follow στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagrams. Ο Τερίμ, μάλιστα, διαθέτει σχεδόν τετραπλάσιους followers από την ομάδα που ανέλαβε να προπονεί, αφού η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει 600 χιλ ακόλουθους. 

Απεναντίας, ο ίδιος είναι πολύ επιλεκτικός στα follows του. Μόλις πέντε λογαριασμούς ακολουθεί ο Φατίχ Τερίμ και αυτοί ανήκουν στη γυναίκα του, Φούλια, στις κόρες του, Μπους και Μέρβι, στη Γαλατασαράι και στον Παναθηναϊκό. Αξίζει, δε να σημειωθεί πως το προφίλ του 70χρονου γέμισε με σχόλια από τους φίλους των «πράσινων», οι οποίοι τον καλωσόρισαν στην ομάδα.

Αυτή είναι η πρώτη αλλαγή του Τερίμ στον Παναθηναϊκό - Που θα κοιμούνται οι παίκτες πριν τα ματς
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:18 - 27.12.2023

Αυτή είναι η πρώτη αλλαγή του Τερίμ στον Παναθηναϊκό - Που θα κοιμούνται οι παίκτες πριν τα ματς

Νέα ήθη κι έθιμα από τον τεχνικό του Παναθηναϊκού Φατίχ Τερίμ. Ο Τούρκος τόνισε στους παίκτες ότι τους εμπιστεύονται και δεν θα διανυκτερεύουν όλοι μαζί στο ξενοδοχείο πριν τους αγώνες.

Θυμίζουμε πως ο Τερίμ έφτασε στην Ελλάδα την Τετάρτη, σηκώνοντας άμεσα μανίκια. Ο ίδιος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στο Κορωπί, μέσω της οποίας παραχώρησε ομιλία στους νέους του παίκτες.