Τι είπε ο Γιώργος Θαναηλάκης για την παρουσίαση του «Deal» (vid)
i

© Glomex

Τι είπε ο Γιώργος Θαναηλάκης για την παρουσίαση του «Deal» (vid)

Sportal newsroom 12:16 - 18.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:20 - 18.06.2024

Ο γνωστός αθλητικογράφος, Γιώργος Θαναηλάκης, αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Alpha για να παρουσιάσει το Deal.

Ο «εκλεκτός» παρουσιαστής του Alpha για το Deal είναι όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Θαναηλάκης. Ο γνωστός αθλητικογράφος μίλησε στις κάμερες και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τον τηλεοπτικό σταθμό, ενώ τόνισε πως πέρασε κι από δοκιμαστικό.

«Σαφώς και θα ήθελα να κάνω το Deal, είμαι άνθρωπος της τηλεόρασης πάρα πολλά χρόνια και πάντα είναι πρόκληση να κάνεις κάτι διαφορετικό. Εντάξει, για εμάς του αθλητικού ρεπορτάζ είναι λίγο ιδιαίτερο.

Σαφώς και είναι μια στροφή στην καριέρα μου, αν και λίγο αργά βέβαια, αλλά εντάξει, ποτέ δεν είναι αργά. Ο Χρήστος Φερεντίνος το έχει παρουσιάσει με μεγάλη επιτυχία και έχει συνδέσει το όνομά του με το Deal», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Θαναηλάκης.

Η μάσκα, η επέμβαση που απέφυγε και το πλάνο της Γαλλίας για τον Εμπαπέ μετά την σπασμένη μύτη του
EURO 2024

11:59 - 18.06.2024

Η μάσκα, η επέμβαση που απέφυγε και το πλάνο της Γαλλίας για τον Εμπαπέ μετά την σπασμένη μύτη του

Ο τραυματισμός στην μύτη, η προστατευτική μάσκα που θα πρέπει να βάλει και το πλάνο της Γαλλίας για την διαχείριση του Κιλιάν Εμπαπέ στα επόμενα παιχνίδια στο Euro.

Παράλληλα, τόνισε ότι το «Deal» είναι από τα παιχνίδια που του αρέσει: «Έχει τρομερή ένταση, τρομερό σασπένς και βλέπεις και κόσμο που του δίνεται η ευκαιρία να λύσει το οικονομικό του πρόβλημα. Δοκιμαστικό έγινε, αλλά δεν ήμουν ο μόνος. Χτύπησε το τηλέφωνο και τώρα είμαστε στις συζητήσεις».