Η Βούλα Πατουλίδου υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία!

Βούλα Πατουλίδου

i

Βούλα Πατουλίδου/©Intime

Η Βούλα Πατουλίδου υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία!

Παναγιώτης Κατσαφάδος • 14:47 - 04.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Η χρυσή ολυμπιονίκης και αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, εντάχθηκε στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Η Νέα Δημοκρατία ενισχύεται ενόψει των επερχόμενων ευρωεκλογών του Ιουνίου.

Ανάμεσα στους τέσσερις νέους υποψήφιους είναι και η Βούλα Πατουλίδου. Η χρυσή ολυμπιονίκης στα 110 μέτρα μετ' εμποδίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1992 είναι πλέον Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης.

Στους υποψήφιους του κόμματος, θα ενταχθούν επίσης ο νυν πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΚΕΔΕ Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος και ο αναπληρωτής καθηγητής στο Δημοκρίτειο Σωτήρης Σέρμπος.

Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ θα ανακοινωθεί επίσημα τον Απρίλιο, ενώ παράλληλα αξιολογούνται από τον πρωθυπουργό οι υποψήφιοι.

ΠΑΕ και Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός αποχαιρετούν την Ρούξι Ντουμιτρέσκου
ΒΟΛΕΙ

12:19 - 04.03.2024

ΠΑΕ και Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός αποχαιρετούν την Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Η θρυλική παίκτρια του τμήματος βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Ρόυξι Ντουμιτρέσκου, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 46 ετών και τόσο το Ερασιτεχνικό τμήμα της ομάδας όσο και η ΠΑΕ την αποχαιρέτησαν με αναρτήσεις προς τιμήν της.

Κάθε κόμμα μπορεί να έχει 42 υποψήφιους ενώ οι κάλπες για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα στηθούν στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης μεταξύ 6 και 9 Ιουνίου και κάθε χώρα έχει τη δυνατότητα επιλογής ημερομηνίας.