Βουλγαράκη για Ιωαννίδη: «Είναι πολύ αναστατωμένος, θα κινηθεί νομικά»

Ιωαννίδης - Βουλγαράκη

i

© Intime

Βουλγαράκη για Ιωαννίδη: «Είναι πολύ αναστατωμένος, θα κινηθεί νομικά»

Sportal newsroom 12:42 - 18.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:42 - 18.04.2024

Η Ελένη Βουλγαράκη ανέφερε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωϊνό» το πρωί της Πέμπτης (18/4) ότι ο Φώτης Ιωαννίδης είναι αναστατωμένος μετά με το γεγονός ότι συνέδεσαν το όνομά του με ψευδή σενάρια αναφορικά με τους ελέγχους ντόπινγκ.

Μεγάλη αναστάτωση στις τάξεις της Εθνικής Ελλάδας και πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η πληροφορία ότι Έλληνας διεθνής που ήταν στην αποστολή της «γαλανόλευκης» για τον «τελικό» των playoffs του Euro 2024 με τη Γεωργία (4-2 πεν.) στην Τιφλίδα βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.

Πολλοί ήταν εκείνοι που ανέφεραν ή φωτογράφισαν το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη μέσω των social media. Ο 24χρονος επιθετικός του Παναθηναϊκού ανέφερε στο Instagram πως θα κινηθεί νομικά για όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν για το όνομά του.

Περί του θέματος έγινε αναφορά και στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωϊνό» το πρωί της Πέμπτης (18/4). Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας αφού πληροφορήθηκε το τι ακριβώς έχει συμβεί ρώτησε την Ελένη Βουλγαράκη πως είναι ο αγαπημένος της.

«Με τον Φώτη Ιωαννίδη τι έγινε;», ρώτησε αρχικά ο παρουσιαστής κι η Βουλγαράκη του απάντησε: «Είναι αναστατωμένος πολύ», ενώ πρόσθεσε ότι θα κινηθεί νομικά.