Η νέα σύντροφος του Βράνιες είναι συγγενής με τον πιο διάσημο τρομοκράτη της Σερβίας (vid)

Ο Βράνιες με τη σύντροφό του και ο Μιλιοράντα Ουλεμέκ Λέγκια

i

© Instagram & PS Youtube

Η νέα σύντροφος του Βράνιες είναι συγγενής με τον πιο διάσημο τρομοκράτη της Σερβίας (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:20 - 05.01.2024 / Ανανεώθηκε: 22:34 - 05.01.2024

Νέο αμόρε βρήκε ο Ογκνιέν Βράνιες, με την τωρινή του σύντροφο, Μαρία, να συγγενεύει με έναν από τους πιο διαβόητους τρομοκράτες της Σερβίας. Πόσο διαβόητο; Ο ίδιος το 2003 ενορχήστρωσε τη δολοφονία του τότε πρωθυπουργού της χώρας, με την αποστολή να στέφεται με επιτυχία.

Τη ζωή του μετά το διαζύγιο με τη Γελένα Καρλέουσα αποφάσισε να φτιάξει ο Ογκνιέν Βράνιες, ο οποίος βρήκε τον έρωτα στα μάτια της Μαρία. Περισσότερες πληροφορίες για την εν λόγω γυναίκα δεν υπάρχουν, αφού ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

© Instagram

Εντούτοις, ανάμεσα στις πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν για τη νεαρή, υπάρχει και μία που ξεχωρίζει. Το νέο αμόρε του Βράνιες συγγενεύει με ένα πρόσωπο που είναι πασίγνωστο στη Σερβία. Ο λόγος για τον Μιλιοράντα Ουλεμέκ Λέγκια, του οποίου η γυναίκα αποτελεί την αδερφή της συντρόφου του παίκτη.

Ποιος είναι ο Μιλιοράντα Ουλεμέκ Λέγκια; Πρόκειται για έναν από τους πιο περιβόητους τρομοκράτες στη Σερβία, με τον ίδιο να έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση 137 χρόνων. Τι ακριβώς έκανε; Πριν από περίπου 21 χρόνια και συγκεκριμένα στις 12 Μαρτίου του 2023, εκείνος και κάποια άλλα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης στην οποία ανήκε, δολοφόνησαν τον τότε πρωθυπουργό της χώρας, Ζόραν Ντίνιτς. 

Ο Ουλεμέκ αποτέλεσε τον ενορχηστρωτή αυτής της ενέργειας, η οποία στέφθηκε με επιτυχία . Έναν χρόνο αργότερα ο ίδιος παραδόθηκε στις αρχές, λέγοντας, μάλιστα, πως όλο αυτό το διάστημα κρυβόταν... στο σπίτι του. 

Όσο για τα του ζεύγους, ο Βράνιες και η Μαρία φαίνεται να είναι αρκετό καιρό μαζί, όπως αναφέρει δημοσίευμα της σερβικής «Kurir». Οι δύο τους πέρασαν παρέα την πρωτοχρονιά, ενώ το Μέσο αποκαλύπτει πως ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ είναι πολύ ευτυχισμένος.