YAMAHA TÉNÉRÉ 700 EXTREME & TÉNÉRÉ 700 EXPLORE

YAMAHA TÉNÉRÉ 700 EXTREME & TÉNÉRÉ 700 EXPLORE

Sportal newsroom 14:39 - 14.03.2024

Η Yamaha ενισχύει την κορυφαία γκάμα μοντέλων Adventure της, με τις εκδόσεις Ténéré 700 Extreme & Ténéré 700 Explore.

Η εξέλιξη της κατηγορίας off road είναι μια πραγματικότητα που δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τον κόσμο της μοτοσυκλέτας. Η Yamaha, πρωτοπόρος της κατηγορίας με το πιο εμβληματικό μοντέλο, το Ténéré 700 προχωρά ακόμα ένα βήμα πιο μπροστά και παρουσιάζει δύο νέες εκδόσεις του μοντέλου που χάραξε ιστορία στο ράλι Παρίσι-Ντακάρ από την δεκαετία του ’70: τις εκδόσεις Ténéré 700 Extreme & Ténéré 700 Explore.

Μεταφέροντας το αυθεντικό σκληροτράχηλο DNA και τη συμπεριφορά της προκατόχου της, η Ténéré 700 έχει αποδειχθεί ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της YAMAHA. Διατηρώντας την αρχική φιλοσοφία του πρώτου μοντέλου, η οποία διευρύνει τους ορίζοντες και κάνει τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων προσιτά σε κάθε αναβάτη, οι μοτοσυκλέτες Adventure της Yamaha έχουν δημιουργήσει πιστούς φίλους που απολαμβάνουν τις δυνατότητές τους σε κάθε έδαφος.

Αναλυτικότερα:

Ténéré 700 Extreme

Η σκληροπυρηνική εκτός δρόμου μοτοσυκλέτα με μεγάλης διαδρομής ανάρτηση και μια πλούσια γκάμα ειδικών εξαρτημάτων, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο, τις εξαιρετικές της δυνατότητες σε κάθε έδαφος.

Για κορυφαίο και ελαφρύ χειρισμό στο χώμα, αλλά και για μεγάλη ευελιξία, η Ténéré 700 Extreme διαθέτει πλήρως ρυθμιζόμενο σύστημα ανάρτησης της KYB, με μεγαλύτερη κατά 20 χιλ. διαδρομή εμπρός και πίσω (σε σύγκριση με την Ténéré 700). Για εξαιρετικά ομαλή λειτουργία της μπροστινής ανάρτησης, το πιρούνι διαθέτει μια ανθεκτική επίστρωση Kashima, η οποία συμβάλει στην εξάλειψη της τριβής στις χαμηλότερες ταχύτητες.

Η πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση της KYB μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να λειτουργεί αποτελεσματικά, ανεξάρτητα από τον σωματότυπο και το στυλ οδήγησης του αναβάτη, καθιστώντας την Ténéré 700 Extreme μια πραγματικά σκληροπυρηνική μοτοσυκλέτα. Απευθύνεται ακόμα και σε αναβάτες με εμπειρία στο motocross ή το enduro, που αναζητούν ακόμη καλύτερη απόδοση στα πιο απαιτητικά εδάφη.

Εργοστασιακά εξοπλισμένη με ελαφριά μαρσπιέ από τιτάνιο, καθώς και με αλουμινένιο προστατευτικό ψυγείου και οδηγό αλυσίδας, αυτή η υψηλών προδιαγραφών μοτοσυκλέτα Adventure είναι έτοιμη να αποδείξει την αξία της, σε ένα ευρύ φάσμα ακραίων συνθηκών. Περιλαμβάνει ένα ψηλό φτερό σε στυλ enduro, το οποίο είναι βαμμένο στο χρώμα της μοτοσυκλέτας. Περιλαμβάνει επίσης, ένα ξεχωριστό προστατευτικό πλαισίου που παρέχει προστασία από σκόνη και πέτρες. Την γρήγορη και εύκολη μετατόπιση του σώματος του αναβάτη, επιτρέπει η πιο επίπεδη μονοκόμματη σέλα rally.

Η κάθετη οθόνη TFT 5 ιντσών παρέχει 3 διαφορετικά στυλ θέασης, στα οποία συμπεριλαμβάνεται το στυλ Rally Raid roadbook που εξασφαλίζει αποτελεσματική πλοήγηση σε κάθε απόμακρο σημείο. Τα ελαφριά αγωνιστικά μαρσπιέ από τιτάνιο, μειώνουν την πίεση στα πόδια του αναβάτη, έχοντας κατά 35% μεγαλύτερη επιφάνεια. Για να αντιμετωπίζετε ακόμη και το πιο αφιλόξενο περιβάλλον, η απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί στα 260 χιλιοστά.

Ειδικά χαρακτηριστικά Ténéré 700 Extreme

• Πλήρως ρυθμιζόμενο πιρούνι 43 χιλ. της KYB με επίστρωση Kashima και διαδρομή τροχού στα 230 χιλ. (κατά 20 χιλ. μεγαλύτερη από της Ténéré 700)
• Πλήρως ρυθμιζόμενο πίσω αμορτισέρ της KYB με piggyback και διαδρομή τροχού στα 220 χιλ. (κατά 20 χιλ. μεγαλύτερη από της Ténéré 700)
• Απόσταση από το έδαφος στα 260 χιλ. (κατά 20 χιλ. μεγαλύτερη από της Ténéré 700)
• Κάθετη οθόνη TFT 5 ιντσών με 3 στυλ θέασης και συνδεσιμότητα. Περιλαμβάνεται το στυλ οθόνης Rally Raid roadbook
• Διακόπτες αριστερού χειριστηρίου με χιλιομετρητή
• Ελαφριά υψηλής πρόσφυσης μαρσπιέ από τιτάνιο με 35% μεγαλύτερη επιφάνεια
• Επίπεδη μονοκόμματη σέλα με πρόσθετο κατά 20 χιλιοστά αφρώδες υλικό, το οποίο παρέχει μεγαλύτερο ύψος σέλας στα 910 χιλιοστά.
• Ψηλό μπροστινό φτερό στο χρώμα της μοτοσυκλέτας
• Πλέγμα προστασίας του ψυγείου από αλουμίνιο
• Οδηγός αλυσίδας
• Χρυσαφί ακτινωτοί τροχοί από ανοδειωμένο αλουμίνιο

Μάθετε περισσότερα:

https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/motorcycles/adventure/pdp/t-n-r-700-extreme-2024/

Όλα τα μοντέλα της Yamaha έχουν ένα χαρακτηριστικό που τα ξεχωρίζει: η ασφάλεια και η τεχνογνωσία που εκπροσωπεί ο Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, με 55 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική Αγορά.

Τέλος, η υψηλή ποιότητα, η αντοχή και η υψηλή μεταπωλητική αξία είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα των μοντέλων Yamaha που στηρίζουν την επιλογή σας!

Οι Ténéré 700 Extreme & Ténéré 700 Explore είναι άμεσα διαθέσιμες σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Συνεργατών της Yamaha. Φέτος, είναι η χρονιά να αποκτήσετε την Yamaha των ονείρων σας.

#GetYourYamahaNow

STAY CONNECTED!