Γαλανόπουλος στο Sportal: «Yποχρέωσή μας στην ΑΕΚ είναι το back to back!» (vid)

Στέφανος Αβραμίδης 12:30 - 02.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:16 - 25.08.2023

Ο Kώστας Γαλανόπουλος συναντά τον Στέφανο Αβραμίδη και γίνεται ο έκτος καλεσμένος της σειράς του Sportal «Βόλτα με τον Μπουτς». Ο 25χρονος μέσος και ένας από τους αρχηγούς της ΑΕΚ μίλησε μεταξύ άλλων για τα τα δύο πρωταθλήματα που έχει πανηγυρίσει, τα δύσκολα χρόνια που πέρασε με τους τραυματισμούς του, την είσοδό του στη νέα Φιλαδέλφεια και το… ντεζαβού με την μία και μοναδική παρουσία του στο παλιό γήπεδο.

*Μια βόλτα με τον Μπουτς, αλλά χωρίς τον Μπουτς! Λόγω του καύσωνα, στο 6ο επεισόδιο της σειράς «Βόλτα με τον Μπουτς», ο πρωταγωνιστής που δεν είναι άλλος από τον γλυκύτατο Μπουτς, παρέμεινε στο δροσερό σπιτάκι του με αποτέλεσμα ο Στέφανος Αβραμίδης να βγει μόνος του βόλτα με τον Κώστας Γαλανόπουλο. Εδώ στο Sportal, αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι τετράποδοι φίλοι μας σε καταστάσεις καύσωνα και σε καμία περίπτωση δεν θα ταλαιπωρούσαμε τον Μπουτς μας!

Κι αν έχει ταλαιπωρηθεί, κι αν έχει αντέξει στην καριέρα του! Δεν τον πήραν δα και τα χρόνια, είναι μόλις 25 ετών, κι όμως έχει «προλάβει» να δοκιμαστεί και να ανταποκριθεί σε προκλήσεις που άλλοι, οι περισσότεροι, ποδοσφαιριστές δεν συναντούν σε 15 ή και 20 χρόνια επαγγελματικής πορείας! 

Αρκεί όμως ένα βλέμμα του και μια κουβέντα του για να καταλάβεις ότι ο Κώστας Γαλανόπουλος είναι φτιαγμένος από πολύ ανθεκτικό, ίσως και σπάνιο, υλικό. Συνεχίζει απτόητος, απολύτως υγιής πλέον, ως ένας από τους αρχηγούς της ΑΕΚ, ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας, και πολύ χαιρόμαστε γι' αυτό, και μίλησε αποκλειστικά στο Sportal. 

Το...location ήταν αυτό που αρχικά μονοπώλησε την κουβέντα, με το γύρισμα να πραγματοποιείται στην «ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ» το πρώτο κεφάλαιο της συζήτησης ήταν αφιερωμένο αποκλειστικά στην καυτή έδρα της Ένωσης και την τεράστια διαφορά της από το «κρύο» ΟΑΚΑ των προηγούμενων ετών. Προφανώς και δε θα μπορούσε παρά να αναφερθεί στους τραυματισμούς του αλλά και, κυρίως, στο πώς κατάφερε να τους αφήσει για τα καλά πίσω του, προφανώς και δε θα μπορούσε παρά να μπει στη διαδικασία, εμείς τον βάλαμε, να συγκρίνει την πρωταθλήτρια ΑΕΚ του 2018 με την νταμπλούχο ΑΕΚ του 2023. 

Μίλησε για το όνειρό του να αγωνιστεί στο εξωτερικό, για την «υποχρέωση» του back to back, όπως εκείνος την αντιλαμβάνεται, με βάση την ποιότητα του έμψυχου δυναμικού της ομάδας και... έκλεισε με συναίσθημα και μια έκπληξη. Συναίσθημα γιατί δεν αρνήθηκε, κάθε άλλο, μοιράστηκε μαζί μας απολύτως αβίαστα, πως η ΑΕΚ είναι όλη του η ζωή. Έκπληξη γιατί παρά τα αλλεπάλληλα «χτυπήματα» που έχει δεχθεί, με χειρουργεία, υποτροπές και πάλι από την αρχή, όπως ο ίδιος, αφοπλιστικά, είπε, θα ήταν αμαρτία να άλλαζε οτιδήποτε σε αυτή του τη διαδρομή. Φτιαγμένος από ανθεκτικό αλλά και, ξεχάστε το «ίσως», σπάνιο υλικό!