Οι Baladeros αποθεώνουν τον ΠΑΟΚ που... έψησε το ψάρι στα χείλη των αντιπάλων του

Οι Baladeros αποθεώνουν τον ΠΑΟΚ που... έψησε το ψάρι στα χείλη των αντιπάλων του

Sportal newsroom 14:24 - 20.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:27 - 29.05.2024

Ο ΠΑΟΚ «έψησε» τους αντιπάλους του στο τέλος της μακράς διαδικασίας για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Επικράτησε 2-1 του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και κατέκτησε το 4ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Οι Baladeros κάνουν τον απολογισμό των Big 5 λίγες ώρες μετά το φινάλε της Stoiximan Super League.

Αλλαγή σκυτάλης στον πρωταθλητή Ελλάδας. Η ΑΕΚ, αν κι έφθασε πολύ κοντά στην back to back κατάκτηση του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League, ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που... έκοψε πρώτος το νήμα και στέφθηκε πρωταθλητής.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου... έψησε αργά και βασανιστικά το ψάρι στα χείλη των αντιπάλων της, καθώς ενώ μέχρι τα μισά του μίνι πρωταθλήματος των playoffs φαινόταν πως θα έμενε πίσω στην κούρσα του πρωταθλητή, έκανε μία εκπληκτική αντεπίθεση και με 4 διαδοχικές νίκες κατέκτησε το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Τη τελευταία αγωνιστική ο ΠΑΟΚ έβαλε «φωτιά» στη Θεσσαλονίκη, καθώς όχι μόνο πανηγύρισε το πρωτάθλημα αλλά για να φθάσει στην κούπα επικράτησε με 2-1 του αιώνιου αντιπάλου του, Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στη Λεωφόρο έκανε τρομερή ανατροπή με πρωταγωνιστή τον Ντανιέλ Ποντένσε (γκολ και ασίστ) ισοφάρισε κι ο βαθμός της ισοπαλίας ήταν αρκετός για να τερματίσει στην τρίτη θέση, εξασφαλίζοντας την έξοδο στην Ευρώπη.

Πέμπτος ολοκλήρωσε ο Άρης με 55 βαθμούς και τελευταία στη βαθμολογία των playoffs τερμάτισε η Λαμία με 35 βαθμούς.

Αναλυτικά τα ευρωπαϊκά εισιτήρια:

1. ΠΑΟΚ

Διοργάνωση: 2ος προκριματικός γύρος του νέου Champions League

Πρώτο παιχνίδι: 23-24 Ιουλίου

2.ΑΕΚ

Διοργάνωση: 2ος προκριματικός γύρος του νέου Conference League

Πρώτο παιχνίδι: 25 Ιουλίου

3.Ολυμπιακός

Αν κατακτήσει το Conference League θα μετάσχει απευθείας στον όμιλο 36 ομάδων του νέου Europa League.

Αν δεν κατακτήσει το Conference League, πάει απευθείας στον 2ο προκριματικό του νέου Conference League.

4. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ή ΑΡΗΣ: Όποια ομάδα κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας, θα αγωνιστεί στο Europa League!

Πότε θα παίξει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη αν κατακτήσει το Conference League
CONFERENCE LEAGUE

13:04 - 20.05.2024

Πότε θα παίξει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη αν κατακτήσει το Conference League

Ο Ολυμπιακός κατετάγη 3ος στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League κι εξασφάλισε την έξοδό του στην Ευρώπη. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, εκτός αν κατακτήσουν τον τίτλο του Conference League. Ποιο εισιτήριο θα πάρουν και πότε θα παίξουν αν νικήσουν στον τελικό της «Opap Arena»;

Οι Baladeros λίγες ώρες μετά το φινάλε του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League έρχονται στο στούντιο του Sportal για ένα απολαυστικό δίωρο κάνοντας τον απολογισμό της πορείας του Big 5 αλλά και δίνουν το στίγμα της επόμενης ημέρας. Παρέα με την Weber και τις πιο μοντέρνες και στιλάτες ψησταριές με την υπογραφή της κορυφαίας εταιρείας στο χώρο του bbq. Έρχεστε;

🔴Baladeros LIVE: Η μεγάλη νύχτα του ΠΑΟΚ, η επόμενη μέρα της ΑΕΚ και η σημασία του 2-2 στη Λεωφόρο

Tags: