Προσδεθείτε: Οι «Baladeros Live» έρχονται στο Sportal από τη Δευτέρα 21 Αυγούστου στις 13:00!

Sportal newsroom 08:00 - 19.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:11 - 25.08.2023

Οι «Βaladeros Live» φορούν τα… σομπρέρο τους και παίζουν μεγάλη μπάλα! Διονύσης Βερβελές, Κώστας Τσίλης και Μπάμπης Τσιμπίδας «πυροβολούν» ό,τι κινείται και κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα 21 Αυγούστου στις 13:00 στα στούντιο του Sportal! Special Guests από τη Θεσσαλονίκη οι Αλέξης Σαββόπουλος και Μάνος Τσαλγατίδης.

Αν ψάχνετε το καλύτερο γήπεδο για να απολαύσετε τη σεζόν 2023/24, τότε καλώς ήρθατε στο Sportal, που υποδέχεται την πρώτη του εβδομαδιαία εκπομπή, τους «Baladeros Live».

Αυτή τη Δευτέρα 21 Αυγούστου στις 13:00 και κάθε Δευτέρα, οι Διονύσης Βερβελές, Κώστας Τσίλης και Μπάμπης Τσιμπίδας φορούν τα… σομπρέρο τους και δίνουν με τη δική τους ξεχωριστή ματιά την εικόνα της αγωνιστικής δραστηριότητας του Σαββατοκύριακου, μεταφέροντας παράλληλα όλα τα τελευταία νέα από τα «στρατόπεδα» των Ολυμπιακού, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού αντίστοιχα.

Ρεπορτάζ, σχόλια και παρασκήνια προσφέρονται στο πιάτο σας, αλλά δεν θα είναι μόνοι τους!

Μαζί τους μέσω συνδέσεων οι άνθρωποι του Sportal στη Θεσσαλονίκη, Αλέξης Σαββόπουλος και Μάνος Τσαλγατίδης που θα μεταφέρουν το κλίμα από Άρη και ΠΑΟΚ αντίστοιχα!

Κι αυτό είναι μόνο η αρχή!

Μείνετε συντονισμένοι στο Sportal και έρχονται άμεσα οι επόμενες εκπλήξεις!