Talking Points: Το ματ του Αλμέιδα στον Γιοβάνοβιτς, το «φαινόμενο» Κωνσταντέλιας και η επιστροφή της Σάκκαρη (video)

Sportal newsroom 22:02 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 12:08 - 01.11.2023

Ξεχάστε οτιδήποτε είχατε στο μυαλό σας σε σχέση με τον τελευταίο πόντο που θα κρίνει καταστάσεις και εξελίξεις! Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης αφήνουν στην άκρη τα κλασικά match points και παρουσιάζουν τη νέα εκπομπή του Sportal, «Talking Points».

Από το μικροσκόπιο περνά ό,τι αφορά στην αθλητική επικαιρότητα με το ιδιαίτερο σχόλιο των δύο που μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούνε!

Στο πρώτο επεισόδιο, κυρίαρχο θέμα ανάλυσης αποτελεί αναμφίβολα το μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου και το «μπρα – ντε – φερ» του Ιβαν Γιοβάνοβιτς με τον Ματίας Αλμέιδα, αλλά και το «φαινόμενο», Γιάννης Κωνσταντέλιας με τα όσα επιχειρεί να βελτιώσει πάνω του ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Στη συζήτηση συμμετέχει και ο Μάνος Τσαλγατίδης από τη Θεσσαλονίκη.

Πλην της ελληνικής επικαιρότητας, στο «Talking Points» κυριαρχεί και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με την «οκτάρα» της Νιούκαστλ στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, την κόντρα που έχει ξεσπάσει στη Νάπολι, αλλά και τη μεγάλη νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στη Ρεάλ.

Τέλος, Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης σχολιάζουν τη μεγάλη επιστροφή της Μαρίας Σάκκαρη στους τίτλους, με την κατάκτηση του WTA στη Γουαδαλαχάρα.

Καλώς ήρθατε στη νέα εκπομπή του Sportal, «Talking Points».