Άνετος ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ - Η Βουλιαγμένη νίκησε τον Παναθηναϊκό
i

© Intime

Άνετος ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ - Η Βουλιαγμένη νίκησε τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός νίκησε 17-11 τον ΠΑΟΚ για τη δεύτερη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του ομίλου G1 της Α1 πόλο ανδρών.

Το απόλυτο των νικών που έχει στην Α1 πόλο ανδρών διεύρυνε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά επιβλήθηκε 17-11 του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για τη δεύτερη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του ομίλου G1 του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός, όπως φανερώνει και το τελικό σκορ, δεν αντιμετώπισε προβλήματα στην αναμέτρηση. Η ομάδα του Χρβόγε Κόλιανιν πήρε το πάνω χέρι στο ματς από το πρώτο, κιόλας, οκτάλεπτο και διατηρούσε διαφορά μέχρι το φινάλε.

Πρώτος σκόρερ για τους Πειραιώτες ήταν ο Παπαναστασίου με έξι τέρματα. Ο Ολυμπιακός στρέφει πλέον την προσοχή του στον εκτός έδρας αγώνα με τη Φερεντσβάρος για τα προημιτελικά του Champions League.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 11-17

Οκτάλεπτα: 2-6, 4-4, 2-5, 3-2.

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας, Λασκαρίδης 1, Προσινικλής Ν., Σάλεχ, Κεχαλάρης 4, Τσολακούδης, Ξυλάς, Ντέλιτς 2, Προσινικλής Π. 2, Κούπμαν, Κουγιούνης 1, Σιορδίλης, Σάλεχ, Καπράγκος 1, Καρατζάς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λόντσαρ, Βάμος 1, Γενηδουνιάς 5, Φουντούλης 3, Δερβίσης, Αλαφραγκής, Δήμου Τ. 1, Παπαναστασίου 6, Δαμίγος, Γκίλλας 1 Χαλυβόπουλος Ι.

Δύο στα δύο στη δεύτερη φάση η Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη επιβλήθηκε 13-8 του Παναθηναϊκού και πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στη δεύτερη φάση της Α1 πόλο ανδρών. Η ομάδα των νοτίων προαστίων έκανε το δύο στα δύο, έφτασε τους 45 βαθμούς και παραμένει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, έμεινε στους 26 βαθμούς και την έκτη θέση του G1 ομίλου. Η ομάδα του Βουγιασίνοβιτς πήρε τα ηνία του αγώνα στο πρώτο οκτάλεπτο. Ο Παναθηναϊκός μείωσε 7-6 στα μισά της τρίτης περιόδου, αλλά το φινάλε του αγώνα ανήκε στη Βουλιαγμένη που με ξέσπασμα στο τέταρτο οκτάλεπτο έφτασε στη νίκη.

Για τους νικητές τρία γκολ σημείωσε ο Σπάχιτς. Πλέον, η Βουλιαγμένη στρέφει την προσοχή στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα για τη φάση των «16» του EuroCup.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 13-8

Οκτάλεπτα: 3-1, 3-2, 2-3, 5-2.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος Αρ. 2, Σπάχιτς 3, Καλογερόπουλος 2, Αλμύρας, Ούμποβιτς 1, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ Ντ. 1, Καστρινάκης 1, Καπότσης, Κουρούβανης 2, Κωνσταντόπουλος, Ανδρεάδης, Χατζής, Σαπουνάκης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Δευτεραίος, Κανδανολέων, Παπανικολάου, Νικολαΐδης Γ. 1, Στίβενσον 3, Μπραΐμης, Σγουρίδης, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης 2, Αγκόρτσας 1, Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Χωματάς, Ζερβουδάκης.