Εύκολη νίκη για τον Εθνικό - «Καθάρισε» στο ξεκίνημα η Γλυφάδα
i

© Intime

Εύκολη νίκη για τον Εθνικό - «Καθάρισε» στο ξεκίνημα η Γλυφάδα

Sportal newsroom 22:46 - 01.11.2023 / Ανανεώθηκε: 03:01 - 02.11.2023

Ο Εθνικός επιβλήθηκε με 15-7 του ΠΑΟΚ για την έβδομη αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών.

Ο Εθνικός δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Στέφανου Λέανδρου επιβλήθηκε με 15-7 της ομάδας της Θεσσαλονίκης για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 πόλο γυναικών.

Ο Εθνικός έφτασε τους 18 βαθμούς και συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη τριάδα. Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη έχει τρεις βαθμούς και παραμένει στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Το προσεχές Σάββατο 4/11 η ομάδα του Πειραιά υποδέχεται την ισπανική Ματαρό για τον τρίτο όμιλο στο Champions League. Στο 5:54 της τρίτης περιόδου η διαφορά ήταν στο γκολ (6-5) αλλά με σερί 7-0 ο Εθνικός πήρε το προβάδισμα (13-5) που μετέτρεψε τη συνέχεια σε τυπική διαδικασία.

ΕΘΝΙΚΟΣ GOLDFORCE – ΠΑΟΚ 15-7

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 3-3, 5-2, 5-2

ΕΘΝΙΚΟΣ GOLDFORCE (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 1, Ολγα Οικονόμου, Τέρνερ, Μπέτα, Ειρήνη Νίνου 3, Χατζηκυριακάκη, Άλκ. Μπενέκου 3, Μιχαϊλοβιτς 2, Κανετίδου, Ιόλη Μπενέκου 1, Τορνάρου 2, Λυδία Μαυρωτά, Κατσιμπρή 3, Κλαψιανού.

ΠΑΟΚ (Χρυσούλα Χατζέλη): Γκανγκλ, Μπίκου 1, Παρασκευοπούλου 1, Καλλία, Χρονοπούλου, Ντάσιου 2, Γιαμπασάκου, Ματζούκου, Ντόνα-Τσιάκα, Κοντονή 2, Νιαρχάκου 1, Σάλεχ, Χρηστάρα, Φλώρου.

Κράτησε την έδρα της η Γλυφάδα

Η Γλυφάδα επιβλήθηκε με 12-7 του Ηλυσιακού για την έβδομη αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών. Η ομάδα του Αργύρη Θεοδωρόπουλου πήρε τη νίκη παίρνοντας σημαντική διαφορά στα δύο πρώτα οκτάλεπτα.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων θα αντιμετωπίσει το Σάββατο την Πάντοβα για την τρίτη αγωνιστική του Euro Cup. Η Γλυφάδα έχει 15 βαθμούς στο πρωτάθλημα ενώ ο Ηλυσιακός είναι στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό.

Ο αθλητής που βγάζει περισσότερο χρήματα ανά λεπτό από τον Ρονάλντο και τον Χάαλαντ και τον ξέρουν ελάχιστοι!
ΣΠΟΡ

18:37 - 01.11.2023

Ο αθλητής που βγάζει περισσότερο χρήματα ανά λεπτό από τον Ρονάλντο και τον Χάαλαντ και τον ξέρουν ελάχιστοι!

Κι όμως, υπάρχει ένας αθλητής, ο οποίος βγάζει περισσότερα χρήματα ανά λεπτό από μεγάλους «αστέρες» του ποδοσφαίρου και τον ξέρουν λίγοι. Τουλάχιστον στην Ευρώπη...

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 12-7

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 4-0, 2-3, 2-1

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Καρύτσα, Παναγιώτα Νίνου 2, Μουστακαρία 4, Αναστασία Λούδη, Γρηγοροπούλου, Ρουμελιώτη 1, Κανελλοπούλου 1, Κεχαγιόγλου, Σαλταμανίκα, Φουντωτού 3, Αδάμη, Κουρέτα 1, Τσιάρα, Κατσώνη, Σταυρίδου.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Τσόκας): Πράπα, Μυγδαλιά, Παπαφιλίππου, Λουκοπούλου, Παναγιώτι 5, Ξανθοπούλου, Κοκκίνου 1, Σκαρπαλέζου, Φελλά, Μανιάτη, Πετεινάτου, Σκουμπάκη, Κανταλέα, Τσένου 1, Κακλή.

Μοιρασιά στον Άλιμο

Σε ντέρμπι για γερά νεύρα (11-11) εξελίχθηκε η αναμέτρηση του Αλίμου με τη Βουλιαγμένη για την έβδομη αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών. Οι δύο ομάδες έχουν από 16 βαθμούς και ισοβαθμούς στην τρίτη θέση.

Η ομάδα του Πάνου Βέργου προηγήθηκε με 11-10 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι της Βασιλείας Καρυπίδου, δύο περίπου λεπτά πριν το τέλος του ματς. Ωστόσο, η Ελένη Ελληνιάδη ισοφάρισε για τη Βουλιαγμένη 14 δεύτερα πριν το τέλος του αγώνα.

Οι δύο ομάδες στρέφουν την προσοχή τους στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Σαββάτου (4/11) για τους ομίλους του Champions League. Ο Άλιμος, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση με τρεις βαθμούς, φιλοξενεί τη γαλλική Μιλούζ για τον δεύτερο όμιλο στο κολυμβητήριο του Χαλανδρίου. Η Βουλιαγμένη υποδέχεται την ουγγρική Ουίπεστ για τον Δ’ Όμιλο στο κολυμβητήριο της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων με τις δύο ομάδες να έχουν από τρεις βαθμούς.

ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 11-11

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 4-4, 1-1, 3-2

ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON (Πάνος Βέργος): Τζούρκα, Μέγκενς 1, Κοβάτσεβιτς, Ρακιντζή, Μελίνα Καρυπίδου 1, Χαλδαίου, Ασημάκη 3, Κύρκου, Κούλχαας 1, Μαργαρίτα Μπιτσάκου 1, Ευδοκία Τσιμάρα 1, Κοντογιάννη 2, Αρχοντάκη, Βασιλεία Καρυπίδου 1, Θεοφανοπούλου.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 4, Γιαννοπούλου 2, Κρασσά, Σλίκινγκ 3, Μαρία Πάτρα, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη, Τζούστρα 2, Αγγελίδη, Διαμαντοπούλου, Καπετοπούλου, Βάλβη.