Η ΑΕΚ επιστρέφει στο «Γ. Κασιμάτης», το «ευχαριστώ» της Ερασιτεχνικής στον Γιάννη Βρούτση
i

© Intime

Η ΑΕΚ επιστρέφει στο «Γ. Κασιμάτης», το «ευχαριστώ» της Ερασιτεχνικής στον Γιάννη Βρούτση

Sportal newsroom 12:53 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:37 - 30.10.2023

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ενημέρωσε και επίσημα για την επιστροφή των τμημάτων της στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης».

Όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η αίθουσα Κασιμάτης στο ΟΑΚΑ έπειτα από Έκθεση Εμπειρογνωμοσύνης του ΤΕΕ κρίθηκε ασφαλής και θα επαναλειτουργήσει.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, η Ερασιτεχνική ΑΕΚ γνωστοποίησε πως τα τμήματα της θα επιστρέψουν αρχικά για προπονήσεις και στη πορεία θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση σχετικά με τις προϋποθέσεις που θα διεξάγονται οι επίσημοι αγώνες. 

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο τμήματα χάντμπολ αλλά και το γυναικείο βόλεϊ παρέμεναν… άστεγα αναζητώντας καθημερινά γήπεδα για προπονήσεις. 

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ αναφέρει:

Η ΑΕΚ ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της για την επαναλειτουργία της αίθουσας «Γ. Κασιμάτης». Ως εκ τούτου, τα τμήματα χάντμπολ της ΑΕΚ, επιστρέφουν στη φυσική τους έδρα, σίγουρα για τις προπονήσεις ενώ σύντομα θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση και για τις προϋποθέσεις που θα ισχύουν για τους εντός έδρας αγώνες μας. Η ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, για την άμεση ανταπόκριση, καθώς και για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε, προκειμένου να βρεθεί λύση στο μείζον γηπεδικό ζήτημα που προέκυψε, τόσο για το χάντμπολ, όσο και για το βόλεϊ.

🔴Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Η Sportal Sunday Live εκτάκτως μαζί σας και την Δευτέρα, καθώς η αθλητική δράση σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ κορυφώνεται. ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στην ΟPAP Arena και ΟΦΗ - Ολυμπιακός στο Γεντί Κουλέ ολοκληρώνουν το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στη Super League, ενώ το τρίτο φετινό μπασκετικό ντέρμπι «αιωνίων» διεξάγεται στο ΣΕΦ. Όλο το ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις με τους Κώστα Τσίλη, Μάνο Τσαλγατίδη, Διονύση Βερβελέ, Αχιλλέα Μαυροδόντη και Ηλία Λαλιώτη. Παρουσιάζουν οι Βασίλης Μοιρώτσος και Παύλος Κουστέρης, με τη συνδρομή της δημοσιογραφικής ομάδας του Sportal.

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!

Tags: