Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για την κατάκτηση του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών από την ΑΕΚ

ΑΕΚ βόλεϊ γυναικών

i

© Intime

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για την κατάκτηση του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών από την ΑΕΚ

Αναφορά στην κατάκτηση του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών από την ΑΕΚ έκανε η ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Η CEV αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών από την ΑΕΚ. Η ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας έγραψε για την πρώτη κούπα της Ένωσης στον θεσμό.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην πολυτιμότερη παίκτρια της διοργάνωσης, Γιαμίλα Νίζετιχ και τη συνεισφορά της στο κομμάτι της υποδοχής. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία επισημαίνει και τα 34 λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός έναντι 20 της ΑΕΚ.

Στην ιστοσελίδα της CEV φιλοξενεί και δηλώσεις του Γιουνούς Οτσάλ, της Μαριαλένας Αρτακιανού και του Γιάννη Καλμαζίδη.

«Η γέννηση της κόρης μου μας έφερε τύχη. Τις τελευταίες ημέρες δεν έχω κοιμηθεί σχεδόν καθόλου. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό που καταφέραμε. Κάναμε καλή δουλειά. Κάναμε κάποιες αλλαγές τακτικά κατά την διάρκεια του αγώνα και ανεβήκαμε πολύ, ειδικά στο μπλοκ-άμυνα. Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα αλλά όταν βελτιωθήκαμε στο side out όλα κύλησαν ομαλά. Συγχαρητήρια στις αθλήτριές μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που μας στήριξε. Είναι το πρώτο κύπελλο στην ιστορία της ΑΕΚ αλλά και για εμένα ως προπονητής. Είμαι περήφανος για όλους. Αγαπώ αυτό τον σύλλογο, αγαπώ την Ελλάδα», ανέφερε ο προπονητής της Ένωσης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ΑΕΚ επιβλήθηκε με 3-1 σετ του Παναθηναϊκού και κατέκτησε το τρόπαιο στο final-4 που έγινε στην Άρτα. Η Ένωση είχε νικήσει με το ίδιο σκορ τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό.

© CEV