Στην Ισπανία η Ντρισμπιώτη

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

i

© Intime

Στην Ισπανία η Ντρισμπιώτη

Στην Ισπανία θα μεταβεί η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη προκειμένου να λάβει μέρος στο μίτινγκ της Μαδρίτης στα 10 χιλιόμετρα βάδην.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη θα λάβει μέρος σε μίτινγκ στη Μαδρίτη στα 10 χιλιόμετρα βάδην. Η Ελληνίδα βαδίστρια μετέβη στην ισπανική πρωτεύουσα όπου την Κυριακή θα αγωνιστεί στον αγώνα, το τελευταίο της δυνατό τεστ εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων του Ποντεμπράντι στις 21 Μαΐου.

«Είμαι αρκετά κουρασμένη από την προπόνηση που έχει προηγηθεί, ωστόσο ο αγώνας θα έχει πολύ μεγάλο συναγωνισμό και θεωρώ πως μπορώ να κυνηγήσω έναν καλό χρόνο. Πιστεύω πως αν δεν έχει πολύ ζέστη θα γίνει μια γρήγορη και ενδιαφέρουσα κούρσα. Σε κάθε περίπτωση ο αγώνας αυτός είναι ένα προπονητικό πέρασμα ενόψει του Ευρωπαϊκού Ομάδων στο Ποντεμπράντι», είπε η Ντρισμπιώτη που θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει και πάλι δυνατά ονόματα του βάδην.

Η Ντρισμπιώτη τον περασμένο Φεβρουάριο πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ στα 20χλμ. βάδην με 1.28.12. Στις Μαρτίου κατέλαβε την πρώτη θέση στα 20 χιλιόμετρα με χρόνο 1 ώρα 29.56.

«Η φετινή χρονιά είναι η ευκαιρία να διορθώσω λάθη και αδυναμίες ενόψει των Ολυμπιακών του 2024. Και αυτό θα το πετύχω μέσα από τους αγώνες. Σε αυτό το επίπεδο οι λεπτομέρειες νομίζω είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά και κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα. Στόχος φέτος να κάνω όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες μπορώ», κατέληξε η Ελληνίδα αθλήτρια.

Η Ντρισμπιώτη έχει ατομικό ρεκόρ στα 10χλμ. 44.19 από πέρασμα σε αγώνα 20χλμ. βάδην το 2020.