Ντρισμπιώτη στο Sportal: «Πίστευα πως δεν θα μπορούσα να κάνω ποτέ Πανελλήνιο ρεκόρ» (vid)
i

© ss youtube

Ντρισμπιώτη στο Sportal: «Πίστευα πως δεν θα μπορούσα να κάνω ποτέ Πανελλήνιο ρεκόρ» (vid)

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά το Πανελλήνιο ρεκόρ που πέτυχε στο ΣΕΦ λίγες μέρες μετά την ολυμπιακή πρόκριση και εξέφρασε την ευχή της να δει γεμάτες εξέδρες στο άμεσο μέλλον.

Νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 3.000 μέτρα βάδην σημείωσε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Η πολύπειρη αθλήτρια αποφάσισε τη συμμετοχή της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου την τελευταία στιγμή αφού έκανε μεγάλο ταξίδι από την Αυστραλία. 

Λίγη ώρα μετά την σπουδαία επίδοσή της, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μίλησε στην κάμερα του Sportal. Η αθλήτρια του βάδην είπε ότι δεν πίστευε ότι θα σπάει το πανελλήνιο ρεκόρ στα 20 χιλιόμετρα βάδην προ ήμερών όταν και εξασφάλισε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού

«Τα συναισθήματά μου είναι λίγο ανάμεικτα. Είμαι λίγο κουρασμένη και γι' αυτό ίσως δεν πήγε όπως θα ήθελα. Είμαι ευχαριστημένη, έχω έρθει από ένα πολύ μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ τις προηγούμενες μέρες στην Αυστραλία. Είμαι λίγο άυπνη από το ταξίδι, έχω δύο μέρες εδώ. Ο λόγος που μπήκα στον αγώνα ήταν για να στηρίξω το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Θέλουμε να δούμε τα γήπεδά μας γεμάτα, να στηρίζει ο κόσμος τους αθλητές μας και να έχουν τα νέα παιδιά πρότυπα. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρέθηκα εδώ, που έκανα ένα νέο πανελλήνιο ρεκόρ και μου δίνει κίνητρο για τη συνέχεια», σημείωσε αρχικά η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στην κάμερα του Sportal.

«Δεν ξέρω ποιο με έχει ικανοποιήσει πιο πολύ. Ήταν ένα πανελλήνιο ρεκόρ που κρατούσε πάρα πολλά χρόνια. Το είχα στο μυαλό μου, πίστευα ότι δεν μπορούσα ποτέ να το κάνω. Για μένα ήταν πιο σημαντικό μάλλον, γιατί η Ολυμπιακή πρόκριση θα ερχόταν σιγά σιγά. Είχα το περιθώριο. Το να τρέξω γρήγορα δεν ξέρω πόσο περιθώριο είχα. Το να μπορώ να βαδίζω τόσο γρήγορα, αισθάνομαι ότι μπορώ να πετύχω πάρα πολλά πράγματα», σχολίασε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για την Ολυμπιακή πρόκριση που πέτυχε πριν λίγες ημέρες.

«Είμαι χαρούμενη που μπορώ, έστω μία φορά, να ζήσω την εμπειρία του κορυφαίου αθλητή. Είναι πάρα πολύ σημαντικό οι κόποι μας να φαίνονται να ανταμείβονται, ο κόσμος να μας στηρίζει και να μας βγάζει κορυφαίους. Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα», είπε η Ελληνίδα βαδίστρια για το γεγονός ότι βραβεύθηκε πριν λίγες ημέρες από τους αθλητικούς συντάκτης. 

«Θέλω να το δω γεμάτο. Είναι κρίμα να υπάρχουν τέτοιοι αθλητές, τέτοια ταλέντα, πρότυπα για τα νέα παιδιά και τους νέους αθλητές και το γήπεδο να μην είναι γεμάτο. Θέλω να το βλέπω γεμάτο και όπως είπα είναι ο λόγος που είμαι εδώ και στήριξα τη διοργάνωση του κλειστού στίβου παρότι δεν είναι από τα αγαπημένα μου να βαδίζω σε τέτοια πίστα βρέθηκε εδώ για να δείξω ότι ο κόσμος πρέπει να στηρίξει τον κλειστό στίβου», σημείωσε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για τον κόσμο που βρέθηκε στο ΣΕΦ. 

Τέλος, η πολύπειρη αθλήτρια είπε ότι ο κόσμος πρέπει να στηρίξει τον ελληνικό στίβο γιατί υπάρχουν ταλέντα, που φέρνουν σημαντικές επιτυχίες. 

Δείτε όσα είπε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: