Στον Απολλώνιο Κερατσινίου η Βασιλική Διάλλα
i

© Απολλώνιος Κερατσινίου

Στον Απολλώνιο Κερατσινίου η Βασιλική Διάλλα

Sportal newsroom 17:29 - 26.05.2023

Στον Απολλώνιο Κερατσινίου θα συνεχίσει την καριέρα της η Βασιλική Διάλλα, με τον σύλλογο να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Με τη φανέλα του Απολλώνιου Κερατσινίου θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η Βασιλική Διάλλα. Η Ελληνίδα κεντρική την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο έπαιζε στην ΑΕΚ, με τη φανέλα της οποίας κατέκτησε το Κύπελλο στο Final 4 της Άρτας.

Η Βασιλική Διάλλα έχει αρκετά χρόνια εμπειρίας στη Volleyleague γυναικών. Αρχικά, αγωνίστηκε στο Μαρκόπουλο ενώ τη σεζόν 2021-2022 έπαιξε στον ΑΟ Θήρας. 

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Βασιλική Διάλλα (κεντρικός).

Σε μια πρώτη δήλωσή της η Βασιλική ανέφερε: "Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στην ομάδα του Απολλώνιου για τη νέα σεζόν. Εύχομαι μια χρονιά με υγεία, με δουλειά και σκληρή προπόνηση μέσα στο γήπεδο να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και όλη τη Διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν".

Ευχόμαστε στη Βασιλική καλή αρχή με την ομάδα μας, με υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες!», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.