Μπρέικ του Απόλλωνα στην έδρα της Βουλιαγμένης

Βουλιαγμένη - Απόλλων Σμύρνης πόλο

i

© Intime

Μπρέικ του Απόλλωνα στην έδρα της Βουλιαγμένης

Sportal newsroom 20:14 - 22.04.2023

Ο Απόλλων Σμύρνης επιβλήθηκε με 9-8 της Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Λαιμού και πήρε πλεονέκτημα πρόκρισης στους τελικούς της Α1 πόλο ανδρών.

Με φόρα από τη νίκη κόντρα στην Τεράσα, ο Απόλλων Σμύρνης επιβλήθηκε με 9-8 της Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Λαιμού. Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη πήρε το πλεονέκτημα για την πρόκριση στους τελικούς της Α1 πόλο ανδρών. Θυμίζουμε ότι η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες. 

Ο Απόλλων, αν υπερασπιστεί την έδρα του την Τετάρτη, θα προκριθεί για πρώτη φορά στους τελικούς του πρωταθλήματος. Θα πρόκειται ασφαλώς για μία ακόμη μεγάλη στιγμή για το τμήμα που πριν από λίγες μέρες αγωνίστηκε στον πρώτο τελικό του Challenger Cup.

Ο Απόλλων φάνηκε πιο δυνατός στις λεπτομέρειες και πήρε ένα προβάδισμα και με 2 γκολ. Στα τελευταία λεπτά, ο Αλμύρας μείωσε σε 7-8 στο 2:05, ενώ με τρομερό σουτ από την περιφέρεια ο Καλογερόπουλος ισοφάρισε σε 8-8. Όμως, στα 52 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη ο Χονδροκούκης κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 8-9, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 8-9

Οκτάλεπτα: 1-2, 2-2, 2-3, 3-2.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 3, Τρούλος 1, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης, Γούντχεντ Ντ., Αλαφραγκής 2, Καπότσης, Κουρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης, Αλμύρας 1, Κωνσταντόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 1, Μόκκας, Γωνιωτάκης 1, Δίπλαρος, Μπραΐμης, Χονδροκούκης 1, Βίσκοβιτς 2, Γαρδίκας 2, Τουρκομένης, Σολανάκης 1, Καβουσανός, Μυρίλος, Τσαβαλιάρης.