Επική ανάρτηση Καραλή για Τεντόγλου: «Ακυρώνεται ξανά, φορούσε απαγορευμένο εσώρουχο»
i

Εμμανουήλ Καραλής ©/ intime

Επική ανάρτηση Καραλή για Τεντόγλου: «Ακυρώνεται ξανά, φορούσε απαγορευμένο εσώρουχο»

Πάνος Μαλακτάρης • 17:54 - 16.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε μια ανάρτηση με πολύ χιούμορ αναφορικά με όσα συνέβησαν με τον Μίλτο Τεντόγλου και την ακύρωση της προσπάθειάς του

Αφού ο Μίλτος Τεντόγλου είδε την προσπάθειά του να ακυρώνεται λόγω «λάθος» παπουτσιών (!), διατήρησε την ψυχραιμία του και πέτυχε την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο (WL, world leading) με το άλμα του στα 8,41 μέτρα. Τόσο η στάση του όσο και η τρομερή του επίδοση έκαναν όλο τον κόσμο να παραμιλάει. 

Και ο ίδιος ο αθλητής έδειξε τη δυσαρέσκειά του απέναντι στην αστεία είναι η αλήθεια απόφαση των ιθυνόντων της World Athletics, με ένα κύμα συμπαράστασης να ξεσπά στα κοινωνικά δίκτυα αμέσως μετά. Τη σκυτάλη πήρε ο φίλος και συναθλητής του, Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος ανέβασε μια φωτογραφία ενός...εσωρούχου. Όχι ενός τυχαίου, αλλά ενός που απεικονίζει τον Black Panther, ήρωα της Marvel. Το δε συνοδευτικό του σχόλιο ήταν όλα τα λεφτά. 

Έγραψε λοιπόν σχετικά: «Έχω πληροφορίες ότι ο Τεντόγλου φορούσε αυτό το απαγορευμένο εσώρουχο, οπότε δυστυχώς η κορυφαία φετινή επίδοση που σημείωσε, ακυρώνεται ξανά». Περιττό να πούμε το τι γέλιο έχει προκαλέσει στους χρήστες οι οποίοι το είδαν και έσπευσαν να σχολιάσουν με τη σειρά τους αποθεώνοντας και τον Καραλή και τον Τεντόγλου.