Επεισόδια στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός - Ματατζής φωνάζει: «Θα γαμη@@@ και εσύ και το παιδί σου» (vid)

Επεισόδια στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός - Ματατζής φωνάζει: «Θα γαμη@@@ και εσύ και το παιδί σου» (vid)

Sportal newsroom 22:37 - 07.12.2023 / Ανανεώθηκε: 01:24 - 08.12.2023

Ένα απίθανο σκηνικό έλαβε χώρα στα επεισόδια περιμετρικά του «Μελίνα Μερκούρη», κατά τη διάρκεια του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, με αστυνομικό των ΜΑΤ να απειλεί φίλαθλο.

Τα σοβαρά επεισόδια περιμετρικά του «Μελίνα Μερκούρη», κατά τη διάρκεια του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, στιγμάτισαν το παιχνίδι των προημιτελικών του League Cup στο βόλεϊ. 

Κατά τη διάρκεια αυτών, λοιπόν, ένα απίθανο σκηνικό τραμπουκισμού έλαβε χώρα και μάλιστα από άνθρωπο της αστυνομίας. Πιο αναλυτικά, ένας φίλαθλος των Πειραιωτών κατέγραψε έναν άνδρα των ΜΑΤ να φωνάζει: «Θα γαμ@@είς και εσύ και το παιδί σου», απευθυνόμενος σε φίλαθλο που βρισκόταν στο σημείο. 

Χάος στο «Μελίνα Μεκούρη»: Διακόπηκε το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός έπειτα από ρίψεις δακρυγόνων εκτός γηπέδου (vid)

Στο ντέρμπι του βόλεϊ Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο «Μελίνα Μερκούρη» έγινε χαμός εκτός γηπέδου. Στη διάρκεια του αγώνα, ο οποίος είναι στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του League Cup και είναι νοκ άουτ, εκτός γηπέδου συγκρούστηκαν οπαδοί των ερυθρόλευκων με τα ΜΑΤ.

Εκκενώνεται το «Μελίνα Μερκούρη»: Τραυματισμός αστυνομικού από φωτοβολίδα - Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
ΒΟΛΕΙ

22:28 - 07.12.2023

Εκκενώνεται το «Μελίνα Μερκούρη»: Τραυματισμός αστυνομικού από φωτοβολίδα - Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Επεισόδια είχαμε κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για το League Cup στο βόλεϊ ανδρών, με έναν αστυνομικό να τραυματίζεται σοβαρά σε συμπλοκές με οπαδούς έξω από το γήπεδο “Μελίνα Μερκούρη”.

Από τις αστυνομικές δυνάμεις υπήρξαν πολλές ρίψεις δακρυγόνων και η μυρωδιά από τα χημικά πέρασε εντός γηπέδου. Οπαδοί που βρίσκονταν στις εξέδρες και φυσικά οι παίκτες και τα μέλη των δύο συλλόγων, δεν μπορούσαν ν' αναπνεύσουν, οπότε οι διαιτητές έδωσαν εντολή στους αθλητές να μεταφερθούν στα αποδυτήρια. Έτσι, υπάρχει διακοπή στον αγώνα μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.