Συγκλόνισε ο Θοδωρής Βλάχος, με δάκρυα στα μάτια ζήτησε συγγνώμη από τους παίκτες του: «Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου» (vid)

Συγκλόνισε ο Θοδωρής Βλάχος, με δάκρυα στα μάτια ζήτησε συγγνώμη από τους παίκτες του: «Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου» (vid)

Sportal newsroom 13:36 - 29.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:02 - 29.07.2023

Συναισθηματικά φορτισμένος ήταν ο Θοδωρής Βλάχος λίγο μετά το τέλος του τελικού του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Δεν είχε λόγια ο Θοδωρής Βλάχος μετά το τέλος του τελικού του παγκοσμίου πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ουγγαρία. Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών ηττήθηκε στα πέναλτι με 14-13 με τον τερματοφύλακα Βόγκελ να κάνει σπουδαίες αποκρούσεις.

Μετά το φινάλε του συγκλονιστικού αγώνα, ο Θοδωρής Βλάχος με δάκρυα στα μάτια ζήτησε συγγνώμη από τους παίκτες του και τον κόσμο. Ο Έλληνας κόοουτς αναφερόταν στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκεια, όπου η Ελλάδα έβγαινε στην επίθεση με καλές προϋποθέσεις και κάλεσε τάιμ άουτ προκειμένου να σχεδιάσει την επίθεση.

«Οφείλω μια συγγνώμη στα παιδιά. Έκανα το λάθος της ζωής μου όταν πήρα τάιμ άουτ και θα μπορούσαμε να ήμασταν ένα γκολ μπροστά. Θα με στοιχειώνει μια ζωή», είπε ο Θοδωρής Βλάχος, που με το ζόρι μπορούσε να μιλήσει από τη συγκίνηση. 

«Συγγνώμη δεν μπορώ να μιλήσω. Οφείλω μία συγγνώμη στα παιδιά, έκανα το μεγαλύτερο λάθος στη ζωή μου σε μία φάση η οποία θα έκρινε τον τελικό, που πήρα τάιμ άουτ στο τέλος και ήμασταν δύο-ένας μπροστά για να βάλουμε γκολ. Νομίζω ότι ήταν η χειρότερη φάση της ζωής μου στην πιο σπουδαία στιγμή της Εθνικής ομάδας. Συγγνώμη από τα παιδιά και όλο τον κόσμο. Έχουμε προσδοκίες, ίσως και να το αξίζαμε, χάσαμε μία κλασική ευκαιρία για το χρυσό. Το λάθος με το τάιμ άουτ μάς χάλασε το μομέντουμ, ελπίζω πως θα έχουμε και άλλες ευκαιρίες αλλά σήμερα ήταν μοναδική. Θέλουμε ο κόσμος να μας αγαπήσει, αν το καταφέραμε είναι σπουδαίο. Όταν θα φτάσουμε στην Ελλάδα θα καταλάβουμε πως κάναμε κάτι σπουδαίο, απλά δεν πετύχαμε το απόλυτο. Δεν ξέρω για πόσο θα μας στοιχειώνει αυτό», σημείωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής.