Έμεινε ζωντανός ο Εθνικός, 12-8 τη Βουλιαγμένη
i

© Intime

Έμεινε ζωντανός ο Εθνικός, 12-8 τη Βουλιαγμένη

Sportal newsroom 22:50 - 08.05.2023

Ο Εθνικός επιβλήθηκε 12-8 της Βουλιαγμένης και ισοφάρισε τη μεταξύ τους σειρά για τα ημιτελικά της Α1 πόλο γυναικών.

Σε τρίτο ματς θα κριθεί η πρόκριση στους τελικούς της Α1 πόλο γυναικών ανάμεσα στον Εθνικό και τη Βουλιαγμένη. Η ομάδα του Πειραιά επιβλήθηκε με 12-8 στον Πειραιά και ισοφάρισε (1-1) τη μεταξύ τους ημιτελική σειρά.

Ο τρίτος και τελευταίος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων θα γίνει στις 11 Μαΐου στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Ο Εθνικός προηγήθηκε με 6-3 και 7-4 στο πρώτο ημίχρονο με την ομάδα του Λαιμού να μειώνει στο γκολ για το 7-6. Στο τρίτο και τέταρτο οκτάλεπτο η ομάδα του Πειραιά ανέβασε την απόδοση στην άμυνά της αφού δέχτηκε μόλις δύο γκολ και σημείωσε πέντε φτάνοντας στη νίκη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Στέφανος Λέανδρος δεν ήταν στον πάγκο του Εθνικού αφού είναι τιμωρημένος για δύο αγωνιστικές. Ο Γιώργος Μορφέσης με την Αγγελική Γερόλυμου τον αντικατέστησαν.

Για τον Εθνικό η Μπορίσοβα σημείωσε τρία γκολ. Για την ομάδα των νοτίων προαστίων οι Ριτζ και Ράιτ πέτυχαν από τρία τέρματα.

ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 12-8

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-4, 3-1, 2-1

ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS (Γιώργος Μορφέσης): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 2,  Μπορίσοβα 3, Λασκαρίδου,  Κοντονή, Μπέτα, Χατζηκυριακάκη 2, Άλκ. Μπενέκου 2, Ρακιτζή, Κανετίδου, Ιόλη Μπενέκου,  Άντριους 2, Μπεκρή,  Κατσιμπρή 1, Κλαψιανού.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καΐάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 2, Γιαννοπούλου, Ριτζ 3, Λαγού, Ράιτ 3, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Αγγελίδη, Ε. Πάτρα, Μαρκατσέλη, Κρασσά.