Αήττητος στην οκτάδα του Euro Cup ο Εθνικός, 12-11 την Έγκερ
i

Εθνικός πόλο γυναικών/©intime

Αήττητος στην οκτάδα του Euro Cup ο Εθνικός, 12-11 την Έγκερ

Sportal newsroom 15:10 - 15.01.2023

Ο Εθνικός επικράτησε με 12-11 της Έγκερ και πήρε την πρόκριση για την οκτάδα του Euro Cup χωρίς να γνωρίσει ήττα στον πρώτο όμιλο.

Θριαμβευτική ήταν η πρόκριση του Εθνικού στα προημιτελικά του Euro Cup. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε με 12-11 της Έγκερ και πήρε την πρωτιά στον πρώτο όμιλο, που φιλοξενήθηκε στην έδρα της.

Η ομάδα του Στέφανου Λέανδρου είχε εξασφαλίσει την πρόκριση μετά τη νίκη της επί της Νις το Σάββατο. Ο Εθνικός έκανε πολύ μεγάλη ανατροπή αφού βρέθηκε να χάνει ακόμη με τρία τέρματα (5-2) κατά τη διάρκεια του ματς.

Η Σαρλίζ Άντριους πέτυχε το τέρμα που έκρινε τον αγώνα, τέσσερα περίπου λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα. Για τον Εθνικό, από τρία γκολ πέτυχαν Κοντονή και Χατζηκυριακάκη.

ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS – ΕΓΚΕΡ 12-11 

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-2, 4-4, 3-2 

ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου, Μπορίσοβα 2, Λασκαρίδου, Κοντονή 3, Κατσιμπρή, Χατζηκυριακάκη 3, Μπενέκου Αλκ., Ρακιντζή, Κανετίδου 2, Μπενέκου Ιόλη, Άντριους 2, Μπεκρή. 

ΕΓΚΕΡ: Κις, Γιάνκσο, Μπόρσι, Πάρκες 2, Μόλναρ, Κατόνα 1, Σ.Ζίλαγκι, Τζίγκανι, Κέκεσι, Μπόντι, Ζέλακ 4, Ντ. Ζίλαγκι 4, Ντούλιτς.