Ευχάριστα νέα για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού - Πιθανή επιστροφή εισιτηρίων από τους οπαδούς της Μακάμπι

Ολυμπιακός βόλεϊ ανδρών

i

Ολυμπιακός βόλεϊ ανδρών/ ©Intime

Ευχάριστα νέα για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού - Πιθανή επιστροφή εισιτηρίων από τους οπαδούς της Μακάμπι

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:00 - 08.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:00 - 08.03.2023

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να έχει επιπλέον φιλάθλους στο πλευρό του στον δεύτερο τελικό με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ την προσεχή Τετάρτη (15/3) για το CEV Challenge Cup.

Ο Ολυμπιακός Σ.ΦΠ. ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης (7/3) πως το ματς των «ερυθρόλευκων» με την Μακάμπι Τελ Αβίβ την προσεχή Τετάρτη (15/3,20:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είναι sold out για Challenge Cup

Η «τρέλα» των φιλάθλων του Ολυμπιακού είναι μεγάλη για το συγκεκριμένο ματς και φάνηκε από το γεγονός ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια σχεδόν δέκα μέρες πριν το σερβίς. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportal στο ΣΕΦ υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να βρεθούν επιπλέον οπαδοί των «ερυθρόλευκων». 

Τζουλιάνι: «Περιμένουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο για να μας βοηθήσει να πάρουμε το τρόπαιο» (vid)
ΒΟΛΕΙ

23:21 - 05.03.2023

Τζουλιάνι: «Περιμένουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο για να μας βοηθήσει να πάρουμε το τρόπαιο» (vid)

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι μετά τη νίκη (0-3) του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι στον πρώτο τελικό του CEV Challenge, κάλεσε τον κόσμο των «ερυθρολέυκων» να γεμίσουν το γήπεδο ενόψει της ρεβάνς.

Όλα δείχνουν ότι θα υπάρξουν ευχάριστα νέα για τον κόσμο του Ολυμπιακού, ενόψει του δεύτερου τελικού του Challenge Cup (15/3, 20:00) στο ΣΕΦ, απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Και αυτό γιατί ενδέχεται να ελευθερωθούν θέσεις από επιστροφές εισιτηρίων των Ισραηλινών και πιθανώς και από την CEV και τους χορηγούς. Όλα, ωστόσο, θα ξεκαθαρίσουν από την σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής (10/3). Σε περίπτωση που ισχύσουν τα παραπάνω, θα υπάρξει ενημέρωση για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός επικράτησε των Ισραηλινών με 3-0 σετ το βράδυ της Κυριακής (5/3) και είναι έτοιμος να γράψει ιστορία σε μία βδομάδα.