Πόλο: Ήττα στο φινάλε για τη Γλυφάδα
i

Γλυφάδα/©Intime

Πόλο: Ήττα στο φινάλε για τη Γλυφάδα

Sportal newsroom 22:35 - 09.12.2022 / Ανανεώθηκε: 13:51 - 10.12.2022

Η Γλυφάδα ηττήθηκε με 10-9 από τη Μεντιτεράνι στην πρεμιέρα του τρίτου ομίλου της δεύτερης προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο γυναικών.

Η Σάρα Πουανανί Λιζότ της Μεντιτεράνι με τέρμα στη εκπνοή της αναμέτρησης, υποχρέωσε σε ήττα 10-9 τη Γλυφάδα στην πρεμιέρα του τρίτου ομίλου της δεύτερης προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο γυναικών. Ο αγώνας ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος και είναι χαρακτηριστικό ότι καμία ομάδα δεν ξέφυγε στο σκορ πάνω από ένα τέρμα.

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος και είναι χαρακτηριστικό ότι καμία ομάδα δεν ξέφυγε στο σκορ πάνω από ένα τέρμα. Στο 1:52 από τη λήξη η ελληνική ομάδα προηγήθηκε 9-8 με την Ειρήνη Νίνου, με τις Ισπανίδες να ισοφαρίζουν με τη Λίζοτ στην παίκτρια παραπάνω.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων είχε την τελευταία επίθεση αλλά η προσπάθεια αποκρούστηκε από τη Βάργκας. Οι Ισπανίδες πήραν τάιμ άουτ στα δυο δευτερόλεπτα και σημείωσαν γκολ στην επαναφορά.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR – ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΙ 9-10

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-2, 2-2, 4-4

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR (Θοδωρής Ανδρεάκος): Καρύτσα, Νίνου Παν., Μουστακαρία, Γουλβς 3, Γρηγοροπούλου, Νίνου Ειρήνη 2, Αντωνιάδη, Κανελλλοπούλου, Κούλχαας, Φουντωτού 3, Κατσώνη, Κοντογιάννη 1, Τσιάρα

Μεντιτεράνι: Βάργκας, Μουνιόθ, Κρεβιέρ 2, Μάρκος Ριβέρο, Μπάκοτς, Πρατς 2, Εσπάρ Λακέτ 2, Μορένο, Βιλάντοτ, Ζουρίτα, Κρέσπι 1, Λιζότ 3, Παλμ.