Η Κατερίνα Στεφανίδη τραυματίστηκε στον αστράγαλο πριν από τον προκριματικό

Κατερίνα Στεφανίδη

i

© Intime

Η Κατερίνα Στεφανίδη τραυματίστηκε στον αστράγαλο πριν από τον προκριματικό

Sportal newsroom 19:37 - 21.08.2023

Σε δοκιμαστικό άλμα που δοκίμασε εν όψει του προκριματικού στο επί κοντώ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, η Κατερίνα Στεφανίδη τραυματίστηκε στον αστράγαλο.

Η ατυχία χτύπησε... την πόρτα στην Κατερίνα Στεφανίδη!

Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης για τον προκριματικό της αγώνα του επί κοντώ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, η Ελληνίδα αθλήτρια χτύπησε στο πόδι της στο πρώτο της δοκιμαστικό άλμα. 

Αυτήν τη στιγμή, η Κατερίνα Στεφανίδη δέχεται τις πρώτες βοήθειες και μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα πάρει μέρος στον αγώνα, ο οποίος θα ανοίξει το πρόγραμμα της 3ης ημέρας του παγκοσμίου πρωταθλήματος και είναι προγραμματισμένος για τις 19:40.

«Πέταξε» στην κορυφή του κόσμου η Βουλέτα

Η Ιβάνα Βουλέτα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Η άλτρια από τη Σερβία με άλμα στα 7,14 μέτρα (κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο) ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. 

Αυτό είναι το πρώτο χρυσό για τη Βουλέτα σε παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στην πέμπτη της συμμετοχή σε τελικό. Η άλτρια από τη Σερβία ξεκίνησε τον αγώνα της με άκυρο άλμα και στη συνέχεια έφτασε στα 7,05 μέτρα, επίδοση που την έφερε στην πρώτη θέση. Η 33χρονη αθλήτρια πήδηξε 7,14 μέτρα στην πέμπτη της προσπάθεια.

Η Αμερικανίδα Τάρα Ντέιβις - Γούντχολ κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με άλμα στα 6,91 μέτρα. Η Αλίνα Ροτάρου - Κότμαν από τη Ρουμανία έκλεισε την τριάδα του βάθρου με καλύτερο άλμα στα 6,88 μέτρα. Η Βουλέτα ξέσπασε σε λυγμούς μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στη διοργάνωση της Βουδαπέστης.