«Με αυξημένο κίνητρο για το τρόπαιο»
i

© Intime

«Με αυξημένο κίνητρο για το τρόπαιο»

Με όλες τους τις δυνάμεις θα παλέψουν για το Κύπελλο βόλεϊ γυναικών οι τέσσερις ομάδες του Final 4, όπως δήλωσαν οι αρχηγοί.

Με αυξημένο κίνητρο θα αγωνιστούν οι τέσσερις ομάδες στο Final 4 του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών. Οι αρχηγοί του Άρη, της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού τόνισαν ότι θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για την κατάκτηση του τροπαίου.

Στον πρώτο ημιτελικό, ο Άρης θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

«Ήταν ένας από τους στόχους της ομάδας να βρισκόμαστε στο φάιναλ-4 και αυτό μας χαροποιεί πολύ. Η ομάδα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι δυνατή και η περσινή κυπελλούχος. Θα χρειαστεί να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και γιατί όχι να διεκδικήσουμε τη πρόκριση στον τελικό», δήλωσε η αρχηγός του Άρη Έλενα Μπάκα.

«Για έναν αθλητή να βρίσκεται σε τέτοιες διοργανώσεις και σε φάιναλ-4 είναι μία επιτυχία από μόνη της. Έχουμε δει ομάδες που βρίσκονται πιο χαμηλά στην κατηγορία να βρίσκονται επάξια εδώ. Ξεκινάμε στον ημιτελικό με τον Άρη και οι αναμνήσεις και τα συναισθήματα που έχουμε από πέρυσι μας έχουν μείνει ανεξίτηλα και θα είναι το κίνητρο για αύριο», σχολίασε με τη σειρά της η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, αρχηγός της ΑΕΚ.

Στον δεύτερο ημιτελικό, ο Ολυμπιακός παίζει κόντρα στον Παναθηναϊκό. «Ευχαριστούμε για την φιλοξενία σε αυτή την όμορφο πόλη. Ξεκινάμε με έναν δυνατό ημιτελικό. Ο Ολυμπιακός απείχε τα τελευταία χρόνια από το φάιναλ-4. Έχουμε φτάσει στον πρώτο στόχο της χρονιάς και θέλουμε να προκριθούμε στον τελικό για να παλέψουμε για το τρόπαιο. Θα γίνει ένας εντυπωσιακός αγώνας απέναντι στους δύο πρωτοπόρους του πρωταθλήματος. Ελπίζω να κυλήσουν όλα ομαλά», είπε η Τζίνα Λαμπρούση, αρχηγός της ομάδας του Πειραιά.

Η Αθήνα Παπαφωτίου, αρχηγός του τριφυλλιού σχολίασε με τη σειρά της: «Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που βρίσκονται εδώ στο Λουτράκι. Για όλες τις ομάδες το κύπελλο αποτελεί στόχο και γι'αυτό είμαστε όλοι εδώ. Για εμάς είναι τελικός απέναντι στον Ολυμπιακό. Εύχομαι να γεμίσει το γήπεδο και να δείξουμε την εικόνα και την δυναμική που έχει το βόλεϊ μέσω της δημόσιας τηλεόρασης σε όλα τα σπίτια. Εύχομαι όλοι να απολαύσουν τους αγώνες. Για εμάς υπάρχει και ένα έξτρα κίνητρο να πάρουμε το τρόπαιο, για να το αφιερώσουμε στην Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».