Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση προπονήθηκαν με τις κόρες τους (vid)

Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση

i

© Printscreen

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση προπονήθηκαν με τις κόρες τους (vid)

Η προπόνηση για τον Λευτέρη Πετρούνια και τη γυναίκα του, Βασιλική Μιλλούση, έγινε... οικογενειακή υπόθεση, καθώς οι μικρές κόρες του ζευγαριού πήραν μέρος στις γυμναστικές επιδείξεις.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση μετέτρεψαν την προπόνηση σε... οικογενειακή υπόθεση, καθώς σε αυτήν πήραν μέρος και οι δύο μικρές κόρες του ζευγαριού. Η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής ανέβασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται τόσο αυτή όσο και ο Λευτέρης Πετρούνιας να προπονούνται έχοντας αγκαλιά τις μικρές Ελένη και Σοφία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας αθλητής έκανε την καθιερωμένη προπόνηση στους κρίκους μαζί με την κόρη του, ενώ η σύζυγός του έκανε καθίσματα έχοντας στους ώμους της, την άλλη κόρη τους. «Όταν η προπόνηση είναι οικογενειακή υπόθεση είναι τόσο διασκεδαστική», έγραψε χαρακτηριστικά η Βασιλική Μιλλούση στη λεζάντα της δημοσίευσης.

Όπως είναι λογικό, το συγκεκριμένο post στο Instagram είχε πολύ μεγάλη απήχηση σε likes, ενώ αρκετός κόσμος έσπευσε να σχολιάσει αυτήν την τρυφερή οικογενειακή στιγμή.