Είδε Τεντόγλου ο Μαρινάκης

Είδε Τεντόγλου ο Μαρινάκης

Sportal newsroom 19:01 - 04.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:53 - 04.06.2023

Στο δημοτικό θέατρο Πειραιά βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης προκειμένου να παρακολουθήσει τις προσπάθειες του Μίλτου Τεντόγλου στο Piraeus Street Long Jump.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στο δημοτικό θέατρο του Πειραιά προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες του Μίλτου Τεντόγλου στο Piraeus Street Long Jump. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και εφοπλιστής έχει στο πλευρό του τον δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Μώραλη.

Ο κορυφαίος Έλληνας άλτης είναι πόλος έλξης για όλους τους λάτρεις του στίβου. Ο Μίλτος Τεντόγλου, όπως είχε δηλώσει θέλει μία καλή επίδοση στον Πειραιά ενώ πλησιάζει προς τον μεγάλο στόχο της σεζόν, που δεν είναι άλλος από το παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου.

«Πιστεύω θα έχει πολύ κόσμο στον Πειραιά. Γίνεται πρώτη φορά με το μήκος, συνήθως το βλέπαμε με το επί κοντώ στον δρόμο. Θα έχει πολύ ωραία ατμόσφαιρα και θα είναι ωραίο και για όποιον το δει από την τηλεόραση. Θα είμαστε πολύ καλοί άλτες. Στα street event ο κόσμος είναι παντού και πολύ κοντά. Όλοι χειροκροτούν και εμψυχώνουν τους αθλητές», σημείωσε για τη διοργάνωση ο Μίλτος Τεντόγλου, μιλώντας στο Mega.

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι έδωσε και την δική του υπόσχεση στον κόσμο που θα βρεθεί στον Πειραιά για να ενισχύσει την προσπάθειά του. «Θα ήθελα να πω στον κόσμο να μετρήσει στο σπίτι 8 μέτρα. 8 βήματα μεγάλα. Υπόσχομαι ότι θα κάνω και μεγαλύτερα άλματα από αυτό στο event και δεν θα το κάνω μόνο εγώ. Είναι κι άλλοι καλοί αθλητές. Είναι πολύ εντυπωσιακό να βλέπεις κάποιον να πηδάει τόσο μακριά. Είναι κάπως αφύσικο. Άρα θα εντυπωσιαστούν αν έρθουν. Θα είναι μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Σαν παρτάκι θα είναι. Θα έχει μουσική. Θα είναι πολύ ωραία», τόνισε σχετικά.