Μητέρα, εργαζόμενη, αθλήτρια: Η τριπλή ιδιότητα της Αναστασίας Μικρουδάκη (vid)
i

Βόλεϊ/©Intime

Μητέρα, εργαζόμενη, αθλήτρια: Η τριπλή ιδιότητα της Αναστασίας Μικρουδάκη (vid)

Sportal newsroom 18:45 - 24.12.2022

Η Αναστασία Μικρουδάκη του ΖΑΟΝ μίλησε στην ομοσπονδία βόλεϊ για τους ρόλους της ζωής της αλλά και πώς συνδυάζει τη μητρότητα με τον αθλητισμό.

Η Αναστασία Μικρουδάκη αγωνίζεται στον ΖΑΟΝ. Στα 28 της χρόνια, η Ελληνίδα ακραία έχει καταφέρει να συνδυάσει με επιτυχία τους ρόλους της μητέρας, της αθλήτριας αλλά και της εργαζόμενης αφού είναι δασκάλα σε σχολείο ειδικής αγωγής.

«Μητρότητα κι αθλητισμός συνδυάζονται με το σωστό προγραμματισμό και την ανάλογη βοήθεια», ξεκαθάρισε η Αναστασία Μικρουδάκη μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας βόλεϊ με ύφος που δεν άφηνε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης.

Στο μυαλό της ποτέ δεν υπήρξε το δίλημμα «τώρα που έγινα μητέρα ίσως πρέπει να σταματήσω τον αθλητισμό». Σε αυτό έπαιξε ρόλο ότι ο σύζυγος της είναι άνθρωπος του αθλητισμού (προπονητής ενόργανης γυμναστικής στον ΖΑΟΝ) και η στήριξη που της παρείχε (και της παρέχει) είναι κάτι παραπάνω από σημαντική.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ, η 28χρονη ακραία αποκάλυψε ότι τον πρώτο καιρό έφευγε από το σπίτι... βουρκωμένη, αφήνοντας τη μικρή της κόρη για την προπόνηση ή τους αγώνες. Ελπίζει, όμως, ότι θα δει την ενάμιση έτους κορούλα της να γίνεται αθλήτρια και παραδέχθηκε πως όταν έρχεται στο γήπεδο για να την δει να παίζει το βλέμμα της πηγαίνει συνέχεια στη Δήμητρα.