Μπέος στο Sportal: «Είμαι άνθρωπος του αθλητισμού, οφείλουμε να είμαστε δίπλα στον στίβο» (vid)
i

Αχιλλέας Μπέος / ss youtube

Μπέος στο Sportal: «Είμαι άνθρωπος του αθλητισμού, οφείλουμε να είμαστε δίπλα στον στίβο» (vid)

Πηνελόπη Παπαδήμου 16:45 - 19.02.2023 / Ανανεώθηκε: 17:03 - 19.02.2023

Το παρών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ έδωσε ο Αχιλλέας Μπέος και μιλώντας στην κάμερα του Sportal τόνισε πως θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για μια επιτυχημένη διοργάνωση και στον Βόλο.

Ο Αχιλλέας Μπέος, δήμαρχος Βόλου, έδωσε το παρών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου και μίλησε στην κάμερα του Sportal για την αγάπη του στον αθλητισμό. Τόνισε πως όλοι πρέπει να σταθούν δίπλα στους αθλητές του στίβου και έκανε κάλεσμα στον κόσμο για την επόμενη διοργάνωση που θα γίνει στη Βόλο.

Ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε «φίλος του αθλητισμού. Με έχει κερδίσει το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, αλλά ο στίβος είναι πραγματικά κάτι τελείως διαφορετικό που οφείλουμε όλοι να στεκόμαστε δίπλα και να τον στηρίζουμε. Και αυτό κάνουμε και ως πόλη - ο Βόλος- αλλά και εγώ ως δήμαρχος και άνθρωπος του αθλητισμού».

Σχετικά με βράβευση από την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε πως «είναι μια συνεργασία που έχουμε και θέλω να την ευχαριστήσω. 

Τόσο την ίδια όσο και το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ γιατί αναγνωρίζουν μια προσπάθεια που κάνουμε ώστε να φιλοξενήσουμε και να βοηθήσουμε ταυτόχρονα τους αθλητές και τον στίβο σε μια διοργάνωση που έχει γίνει εδώ και δύο συνεχόμενα χρόνια μαζί με το πανελλήνιο πρωτάθλημα των Νέων. 

Και φέτος θα γίνει το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών για πρώτη φορά στη Θεσσαλία και στο Βόλο. Καλούμε όλο τον κόσμο, ο Βόλος είναι φιλόξενος, ξέρει από τέτοιες διοργανώσεις και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να είναι μια πετυχημένη διοργάνωση, να το χαρούν όλοι και να έχουμε όχι μόνο πανελλήνιες επιδόσεις αλλά γιατί όχι και πανευρωπαϊκές.

Για το αν έχει κάποια αδυναμία σε συγκεκριμένο αθλητή, ο Δήμαρχος του Βόλου απάντησε πως «σε ό,τι αφορά τους αθλητές στίβου, τους συμπαθώ όλους και εύχομαι το καλύτερο γι' αυτούς».