Από τον Ολυμπιακό στη Ματσεράτα η Όλμπρεχτ
i

Όλμπρεχτ/©intime

Από τον Ολυμπιακό στη Ματσεράτα η Όλμπρεχτ

Sportal newsroom 22:17 - 03.01.2023

Στην ιταλική Ματσεράτα θα συνεχίσει την καριέρα της η Φρέγια Όλμπρεχτ που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό.

Η άφιξη της Τζούλια Καράρο στον Ολυμπιακό έφερε αλλαγές στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ. Η ομάδα του Πειραιά, μαζί με την Ιταλίδα πασαδόρο, είχε πέντε ξένες με τέσσερις να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Το γεγονός αυτό έφερε τη Φρέγια Όλμπρεχτ στην πόρτα της εξόδου. Στην κεντρική από το Βέλγιο προτάθηκε να μείνει μόνο για τα ευρωπαϊκά ματς, ωστόσο δεν δέχτηκε και αποχώρησε.

Η 32χρονη κεντρική ανακοινώθηκε από την ιταλική Ματσεράτα. Η Όλμπρεχτ είχε αγωνιστεί ξανά στο ιταλικό πρωτάθλημα με την Μπούστο Αρσίζιο, την Μπέργκαμο, τη Μόντσα, την Πέσαρο και την Περούτζια.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στην Ιταλία», είπε η Όλμπρεχτ στις πρώτες τις δηλώσεις. «Είναι πάντα ωραίο να συμμετέχω σε αυτό το πρωτάθλημα που είναι σίγουρα το καλύτερο στον κόσμο. Αυτό μπορώ να το πω με βεβαιότητα μιας και έχω παίξει σε πολλά διαφορετικά τουρνουά στο εξωτερικό. Η Ιταλία είναι ένα ιδιαίτερο μέρος και είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ. Ο στόχος με τη φανέλα της Ματσεράτα είναι να φτάσουμε στη σωτηρία. Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να δώσω τα πάντα για την ομάδα και τον σύλλογο. Έχω παίξει ήδη 5 χρόνια στην Ιταλία και μπορώ να προσφέρω την εμπειρία, την ενέργεια και την ποιότητα του παιχνιδιού μου. Είμαι πολύ ικανοποιημένη που υπέγραψα με τη Ματσεράτα, τώρα είμαι έτοιμη να βγω στο γήπεδο για να τα δώσω όλα, γνωρίζοντας ότι στην Ιταλία κάθε αγώνας είναι πραγματικά δύσκολος», συμπλήρωσε η κεντρική από το Βέλγιο.