Έσκασε η σούπερ «μεταγραφή» στο βόλεϊ του Ολυμπιακού!

Σαλβαδόρ Ιντάλγκο

i

© Intime

Έσκασε η σούπερ «μεταγραφή» στο βόλεϊ του Ολυμπιακού!

Sportal newsroom 21:22 - 30.05.2023 / Ανανεώθηκε: 21:25 - 30.05.2023

Παίκτης του Ολυμπιακού θα παραμείνει ο Σάλβα Ιντάλγκο, με τους «ερυθρολεύκους» να τον διατηρούν στο ρόστερ τους για την επόμενη σεζόν.

Παίκτης του Ολυμπιακού θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Σάλβα Ιντάλγκο.  Ο παίκτης που φέτος έκανε τη διαφορά για την ομάδα του Πειραιά θα είναι κάτοικος του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας και τη νέα σεζόν, με τους ερυθρόλευκους να έχουν φροντίσει να τον ανανεώσουν πριν λήξει η σεζόν, τηρώντας σιγή ιχθύος. 

Με αυτή την κίνηση η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ολοκληρώνει το ρόστερ της αφού έχει ήδη αποκτήσει και τους Τζούριτς, Βαϊόπουλο και Γκαρά.

Για την παραμονή του Γερμανοκουβανού στην ομάδα, ρωτήθηκε και ο Ντανιέλ Καστελάνι που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι ο νέος κόουτς του συλλόγου. Οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί στη Φενέρ και ο Αργεντινός έδωσε το «οκ» ώστε να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Ιντάλγκο.

Έτσι οι Πειραιώτες στις θέσεις των ακραίων θα έχουν τους Κουμεντάκη, Δαλακούρα, Χανδρινό, Ιντάλγκο.

Διαγώνιος ο Στερν, κεντρικοί οι Παγένκγ, Τζούριτς, Βαϊόπουλος και Ζουπάνι. Λίμπερο οι Τζιάβρας και Γκαράς, ενώ πασαδόροι οι Τράβιτσα, Κομητούδης και Ματέο.

Να σημειωθεί ότι ο Ιντάλγκο έχει αγαπήσει τον Ολυμπιακό και σε κάθε ευκαιρία εκφράζει τη στήριξή του στο σύλλογο. Ο ίδιος δεν χάνει ευκαιρία να παρακολουθεί την ομάδα του Πειραιά σε όλα της τα τμήματα και αυτό δείχνει και την επιθυμία του να μείνει μια ακόμα σεζόν στη χώρα μας.