Μιτσέλι: «Θέλουμε πολύ αυτήν την πρόκριση»
i

Λορέντζο Μιτσέλι/©Intime

Μιτσέλι: «Θέλουμε πολύ αυτήν την πρόκριση»

Sportal newsroom 19:29 - 19.12.2022

Σύνθημα πρόκρισης του Ολυμπιακού στη φάση των «16» του CEV Cup έδωσε ο Λορέντζο Μιτσέλι.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κάλτσιτ Κάμνικ (20/12, 20:00) στον επαναληπτικό αγώνα των δύο ομάδων για τη φάση των «32» του CEV Cup. Στο πρώτο ματς, στη Σλοβενία, η ομάδα του Πειραιά επιβλήθηκε με 3-1 σετ και πήρε προβάδισμα πρόκρισης.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κατακτήσει δύο σετ για να πάρει την πρόκριση. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα που θα προκριθεί από αυτό το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει είτε τον ΠΑΟΚ είτε την Κράλοβο Μπρνο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λορέντζο Μιτσέλι σημείωσε για το ματς: «Τελευταίο ματς της χρονιάς και είναι στην έδρα μας, γνωριζόμαστε πολύ καλά με τον αντίπαλο, μετά τον πρώτο αγώνα στη Σλοβενία. Πρέπει να δώσουμε σωστή κατεύθυνση από την αρχή στην εμφάνιση μας, είναι καλή ομάδα. Κερδίσαμε στην έδρα τους, γιατί παλέψαμε πάρα πολύ και είχαμε σωστές λύσεις σε κρίσιμες στιγμές του αγώνα. Θέλουμε πολύ αυτή την πρόκριση στον επόμενο γύρο του CEV Cup, θα τα δώσουμε όλα».

Η Σοφία Κοσμά σχολίασε: «Το αυριανό ματς είναι πολύ σημαντικό για εμάς, σιγουρά κάναμε ένα μεγάλο βήμα με την καθαρή νίκη μας εκτός έδρας και θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και στην έδρα μας, αύριο, καθώς ο στόχος μας σαν ομάδα δεν είναι μόνο τα δύο σετ που χρειαζόμαστε για την πρόκριση. Στόχος μας είναι η νίκη απέναντι στην Κάμνικ, έτσι ώστε να κλείσει η χρονιά με μια καλή αγωνιστική εμφάνιση και μια σημαντική νίκη-πρόκριση».