Οριστικό: Ο Ολυμπιακός έχασε το ματς με τον Παναθηναϊκό στα χαρτιά για τα επεισόδια στου Ρέντη

Ρέντη

i

© Intime

Οριστικό: Ο Ολυμπιακός έχασε το ματς με τον Παναθηναϊκό στα χαρτιά για τα επεισόδια στου Ρέντη

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:45 - 19.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:02 - 19.12.2023

Μετά τα όσα συνέβησαν στου Ρέντη, ο Ολυμπιακός έχασε στα χαρτιά το ματς με τον Παναθηναϊκό. Στο Λιμάνι κάνουν λόγο για απόφαση σκάνδαλο και είναι έτοιμοι για προσφυγή.

Ο Ολυμπιακός έχασε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στα χαρτιά, μετά τα επεισόδια στου Ρέντη! 

Οριστική ήταν όπως αποδείχτηκε η διακοπή του προημιτελικού του League Cup ανάμεσα στους δύο «αιώνιους». Να θυμίσουμε πως τα εκτεταμένα επεισόδια εκτός γηπέδου και ο σοβαρός τραυματισμός ενός αστυνομικού οδήγησαν το παιχνίδι σε... άδοξο τέλος, με το σκορ να βρίσκεται στο 11-17 του 2ου σετ. 

Όπως έγινε γνωστό, ο Ολυμπιακός έχασε το ματς στα χαρτιά από τον Παναθηναϊκό με 3-0 σετ, του επιβλήθηκε 20.000 ευρώ πρόστιμο και τρία ματς κεκλεισμένων των θυρών. Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες κάνουν λόγο για απόφαση σκάνδαλο διότι δεν ελήφθη υπόψη καμία από τις εκθέσεις του κομισάριου, ενώ είναι έτοιμοι να προσφύγουν κατά της απόφασης.

Ο 18χρονος και άλλοι τρεις ζητούν να ενταχθούν σε καθεστώς προστατευόμενων μαρτύρων

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του σοβαρού τραυματισμού 31χρονου αστυνομικού στου Ρέντη καθώς ο 18χρονος και τρία ακόμα άτομα ζητούν να ενταχθούν σε καθεστώς προστατευόμενων μαρτύρων. 

Συγκεκριμένα ζήτησε να ενταχθεί σε καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα έχει ζητήσει από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής ο 18χρονος που έχει συλληφθεί και προφυλακιστεί για την επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα εναντίον του 31χρονου αστυνομικού των ΜΑΤ στου Ρέντη.

«Βόμβα»: Ο εισαγγελέας ψάχνει διασυνδέσεις οργανωμένων οπαδών με καρτέλ ναρκωτικών
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

12:06 - 18.12.2023

«Βόμβα»: Ο εισαγγελέας ψάχνει διασυνδέσεις οργανωμένων οπαδών με καρτέλ ναρκωτικών

Προκαταρκτική έρευνα για την οπαδική βία φέρεται να έχει ζητήσει να ασκηθεί η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γ.Αδειλίνη. Στο «μικροσκόπιο» εγκληματικές οργανώσεις και ο τρόπος χρηματοδότησης αυτών.

Το αίτημά του θα κριθεί τις επόμενες ημέρες. Την ένταξη σε καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα έχουν ζητήσει επίσης αυτοβούλως ακόμα τρία εμπλεκόμενα άτομα για την υπόθεση.