Καστελάνι: «Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα»

Ντανιέλ Καστελάνι

i

© Intime

Καστελάνι: «Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα»

Sportal newsroom 19:42 - 30.10.2023

Στον χαρακτήρα που έδειξε ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα της Volley League στάθηκε ο Ντανιέλ Καστελάνι.

Ευχαριστημένος από την εικόνα που είχε ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έμεινε ο Ντανιέλ Καστελάνι. Η ομάδα του Πειραιά επιβλήθηκε με 3-0 σετ στο κλειστό του Ρέντη κάνοντας ιδανική εκκίνηση στο πρωτάθλημα της Volley League.

Μετά το τέλος του ματς, ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε ευχαριστημένος από τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα του. Ο Αργεντινός τεχνικός ευχαρίστησε και τον βοηθό του, Αντώνη Βουρδέρη που καθοδήγησε την ομάδα στους αγώνες του πρώτου προκριματικού ομίλου του Champions League.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινήσαμε. Πρώτα από όλα, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Αντώνη (σ.σ. Βουρδέρη), γιατί έκαναν πολύ καλή προετοιμασία, όλη η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, όπως και για το ότι κερδίσαμε, για το ότι η ομάδα ήταν καλή και είχε καλό χαρακτήρα στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι ικανοποιημένος από αυτό το πρώτο παιχνίδι», σχολίασε ο Ντανιέλ Καστελάνι.

«Γεια σε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού, γεια σε όλο τον κόσμο που αγαπάει το βόλεϊ. Είμαστε ξανά εδώ, κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, πήραμε τους τρεις πρώτους βαθμούς, κάτι το οποίο είναι το πιο σημαντικό. Κερδίσαμε καλά ράλι, είχαμε καλό side-out, καλά σερβίς, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Είμαστε χαρούμενοι, γιατί πήραμε τους τρεις βαθμούς, σίγουρα χρειαζόμαστε χρόνο για να προπονηθούμε περισσότερο μαζί. Πάμε βήμα-βήμα, θέλουμε να κερδίσουμε όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται, ώστε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Πάμε Ολυμπιακέ, σας αγαπώ όλους», σχολίασε με τη σειρά του ο Σαλβαντόρ Ιντάλγκο.

Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!