Προπονήθηκε στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός εν όψει του τελικού με τη Μακάμπι

Ολυμπιακός βόλεϊ ανδρών

i

© Intime

Προπονήθηκε στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός εν όψει του τελικού με τη Μακάμπι

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού έκανε την πρώτη της προπόνηση στο κλειστό του ΣΕΦ εν όψει του δεύτερου τελικού του Challenge Cup με τη Μακάμπι.

Δύο ημέρες έμειναν για τον μεγάλο τελικό του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι για τον τελικό του Challenge Cup. Οι Πειραιώτες θα φιλοξενήσουν την ομάδα του Ισραήλ στο κλειστό του ΣΕΦ (15/3, 20:00) με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Το φαληρικό στάδιο «μεταμορφώθηκε» για τον σπουδαίο αγώνα. Το απόγευμα της Δευτέρας, ο Ολυμπιακός έκανε την πρώτη του προπόνηση στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον τελικό με αντίπαλο τη Μακάμπι.

Το ΣΕΦ αναμένεται να είναι γεμάτο αφού ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει sold out. Σημειώνεται, ότι η ομάδα του Πειραιά επικράτησε με 3-0 σετ στο Ισραήλ και θέλει να κατακτήσει δύο σετ για να πάρει το τρόπαιο του Challenge Cup.

«Είναι ένα κομβικό παιχνίδι, έχουμε φτάσει πολύ κοντά και θέλουμε να πιάσουμε έναν μεγάλο στόχο, τον πρώτο μεγάλο στόχο της σεζόν. Έχουμε ανυπομονησία, είναι λογικό. Προετοιμαζόμαστε τις τελευταίες ώρες όσο καλύτερα μπορούμε και αναλύουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε για τη Μακάμπι. Είμαστε χαρούμενοι. Ο κόσμος είναι στο πλευρό μας, αυτό μας δίνει δύναμη για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι γίνεται.

Ελπίζω, να είμαστε ικανοί, να έχουμε και τύχη, γιατί πάντα χρειάζεται τύχη και να πανηγυρίσουμε, μαζί με τους φιλάθλους μας, έναν μεγάλο τίτλο. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, που διεκδικούμε τον τίτλο σε ένα γήπεδο, στο οποίο το βόλεϊ του Ολυμπιακού έχει γράψει ιστορία. Στο γήπεδο, που η ομάδα έχει κατακτήσει στο παρελθόν δύο ευρωπαϊκά τρόπαια», δήλωσε ο Ραφαήλ Κουμεντάκης εν όψει του τελικού του ΣΕΦ