Έμεινε στην Α1 το Παλαιό Φάληρο, 6-4 τον Ηλυσιακό

Παλαιό Φάληρο - Ηλυσιακός

i

© Intime

Έμεινε στην Α1 το Παλαιό Φάληρο, 6-4 τον Ηλυσιακό

Sportal newsroom 22:59 - 11.04.2023

Το Παλαιό Φάληρο επιβλήθηκε με 6-4 του Ηλυσιακού στον τρίτο αγώνα των δύο ομάδων για τα πλέι άουτ της Α1 πόλο ανδρών και έμεινε στην κορυφαία κατηγορία.

Στην Α1 πόλο ανδρών θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν το Παλαιό Φάληρο. Η ομάδα του Αργύρη Θεοδωρόπουλου επιβλήθηκε με 6-4 του Ηλυσιακού στον τρίτο αγώνα των δύο ομάδων για τα πλέι άουτ και εξασφάλισε την παραμονή της.

Αντίθετα, ο Ηλυσιακός αποχαιρετά την κατηγορία μετά από μία αγωνιστική σεζόν. Το Παλαιό Φάληρο, απώλεσε το πλεονέκτημα έδρας στο πρώτο ματς αλλά έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και πέτυχε δύο διαδοχικές νίκες για την παραμονή.

Το ματς ήταν νευρικό, χωρίς ιδιαίτερη ποιότητα αφού ήταν ζωής και θανάτου. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο τερματοφύλακας του Φαλήρου Κώστας Γαλανίδης που έκανε καθοριστικές αποκρούσεις.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 6-4

Οκτάλεπτα: 2-1, 1-2, 2-1, 1-0.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Γαλανίδης, Κόκκινος 1, Θαλασσινός, Κόχειλας, Κουρλιάφτης, Τοτ 2, Παπαδόπουλος Γ., Ραντούλοβιτς 2, Μαυράκης 1, Καλκαβούρας, Κούκουνας, Καλής, Παρτσόγλου, Παγουλάτος, Αποστολάκος.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: (Τάσος Σχίζας): Κατσινούλας, Γκανάτσιος 1, Κρανιάς,  Μπομπός 1, Τσιφτσής, Λεμπέσης 1, Δήμου Π., Καραβιώτης, Τουμπούρος, Τσιστράκης, Ξυλάς, Αράκι, Ασβέστης, Σφηκάκης, Αράι 1.