Επίσημη η παραμονή Πετρέα στον Παναθηναϊκό
i

© ερασιτέχνης Παναθηναϊκός

Επίσημη η παραμονή Πετρέα στον Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 12:09 - 19.05.2023

Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την παραμονή του Γιώργου Πετρέα στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του συλλόγου.

Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Γιώργος Πετρέας. Ο Έλληνας κεντρικός θα πλαισιώσει τους Ρανγκέλ, Βουλκίδη και Παπαγγελόπουλο σε μία ισχυρή τετράδα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η παραμονή του Γιώργου Πετρέα εξελίχθηκε σε μίνι σίριαλ. Μετά τη συμφωνία με τον Νίκο Παπαγγελόπουλο, οι συζητήσεις του αρχηγού της Εθνικής με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού είχαν «παγώσει», ωστόσο βρέθηκε η χρυσή τομή.

Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με το Γιώργο Πετρέα για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024 για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ. 

Ο έμπειρος διεθνής κεντρικός θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το «τριφύλλι» και να ενισχύει την ομάδα στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

Σε δήλωσή του στο www.pao1908.com o Πετρέας είπε: «Είμαι χαρούμενος που για άλλη μια χρονιά παρέμεινα στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί, όσο και η υποχρέωση μας για πολλή δουλειά, που με αποφασιστικότητα θα τους πετύχουμε. Να έχουμε μια σεζόν με υγεία και στο τέλος να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Συνεχίζουμε.»